به گزارش سرویس خبری بسیج جامعه زنان خبرگزاری بسیج- مینا بیابانی مسئول بسیج جامعه زنان به همراه سوادبه اکبری مسئول بسیج جامعه زنان تهران بزرگ و هیأت همراه با حضور در منزل شهید پوریا احمدی، دومین شهید مدافع امنیت شهر تهران با آنها دیدار و از مادر و همسر شهید دلجویی کردند.
مادر شهید پوریا احمدی: تداوم زندگی ما با حضور شهدا ممکن می شود
در ابتدای این دیدار، مادر شهید ضمن خوش آمد گویی به مهمانان به بیان فضایل اخلاقی فرزند برومندش پرداخت و گفت: « او با فرزندان و همسرش بسیار مهربان بود .عروس من سنبل یک بانوی خوب و فداکار است ، من از او راضی هستم .»
مادر دومین شهید امنیت تهران بزرگ در ادامه با بیان اینکه ما با مفاهیم شهید و شهادت رشد کرده ایم، چگونه ممکن است شهدا را فراموش کنیم، گفت: شهدا زنده اند و امیدوارم ما را شفاعت کنند.
حاج خانم با بیان اینکه من احساس نمی کنم فرزندم رفته است و وقتی در خانه هستم با او صحبت و درد و دل می کنم، گفت: او بسیار فرزند با محبتی بود.
وی با تأکید براینکه تداوم زندگی ما با حضور شهدا ممکن می شود، گفت: شهدا باید ما را دعا کنند و خداوند به عروسم صبر دهد تا فرزندانش را به بهترین نحو تربیت کند و به درجات عالیه برساند.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور: شهید معنویت را به بدنه جامعه تزریق می کند
در ادامه این دیدار بیابانی مسئول بسیج جامعه زنان کشور نیز ضمن تبریک و تهنیت شهادت بسیجی مدافع امنیت پوریا احمدی به خانواده وی، گفت: شهیدان از عمق ایمان برخوردارند و خانواده شهدا عزیز ما هستند. ما هر چه داریم از خانواده شهدا، مادران و همسران آنهاست.
وی در ادامه با بیان اینکه خوبان همیشه در آزمایش هستند و تحمل این داغ، نوعی آزمایش الهی است گفت: شهدا نباشند ما گمراه می شویم! وقتی فردی به درجه شهادت نائل می آید، جامعه دچار تحول می شود؛گویی شهید معنویت را به بدنه جامعه تزریق می کند.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اینکه شهدا انسان های مؤمنی بودند که خوش درخشیدند و این درخشش، اطرافیان را خواه ناخواه جذب خود می کند، افزود: این مسئله در امر تربیت بسیار تأثیرگذار است.
بیابانی با بیان اینکنه بسیاری از افراد در معنای عام الگو بودن ، می توانند در جایگاه الگوی جامعه به خصوص جوانان قرار گیرند، تصریح کرد: اما شهدا الگوی حسنه و واقعی جامعه اند که به واسطه درخشندگی اخلاقی و رفتاری رهرو را به خطا نمی برند .
وی در ادامه با اشاره به اینکه هر کسی به پیامبر(ص) ائمه اطهار(ع) و اولیاء الله تأسی و در مسیر آنها قرار گیرد ، در مسیر سعادت قرار می گیرد و کسانی را هم که به او تأسی کرده اند در مسیر هدایت و سعادت رهنمود می شود، گفت: کسی که به شهدا تأسی کند و از آنها الگو برداری نماید، در مسیر سعادت قرار می گیرد.
درخشندگی شهدا، جاذب انسان های هدایت طلب است
مسئول بسیج جامعه زنان کشور با تأکید بر اینکه ما شهدا را به عنوان بزرگ ترین و بی نظیرترین الگوهای جامعه می شناسیم که هم خود الگوهای درست و مناسب را برگزیدند و هم می توانند جامعه را به سعادت برسانند ، گفت: شهدا مسیر درستی را انتخاب کردند ، مسیری که منتهی به سعادت و عاقبت به خیری می شود از این جهت شهدا متمایز و متفاوت با سایر الگوها هستند و انسان را به کمال می رسانند.
بیابانی با بیان اینکه درخشندگی شهدا، جاذب انسان های هدایت طلب است، افزود: شهدا در تمام ابعاد زندگی انسان ها، الگو و اسوه هستند، چیزی که مختص به خود شهید و شهادت است و سایر الگوها از آن بی بهره اند، نکته مهم این است که ما هر چه به زمان ظهور نزدیک می شویم وجود این الگوها ارزش و تأثیرگذاری بیشتری پیدا می کند.
مهم ترین ویژگی الگویی شهدا را مکارم اخلاقی
وی در ادامه مهم ترین ویژگی الگویی شهدا را مکارم اخلاقی دانست و افزود: ویژگی شهدا این است که انسان های همه بُعدی هستند . آنها در همه ابعاد خود را رشد داده اند و در همه ابعاد می توانند به عنوان الگو برای ما نقش آفرینی کنند.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور، تصریح کرد: اگر در جامعه الگویی نظیر شهدا وجود نداشته باشد، آن جامعه دچار نوعی خلاء می شود.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت الگو در بحث تربیت گفت: در بحث تربیتی، سوء الگو برای ما از اهمیت خاصی برخوردار است، اساسا در حوزه تربیت، الگوی حسنه باعث تسریع و تسهیل تربیت در جامعه می شود. شهدا دقیقا همین خاصیت و ویژگی را در جامعه برای کسانیکه طالب حق و حقیقت هستند، دارند.
بیابانی در ادامه خطاب به خانواده شهید پوریا احمدی گفت: فرزند شما و همسر شما که برای امنیت مردم فهیم و قدرشناس ایران به شهادت رسید، در نزد خدا و جامعه اسلامی جایگاه ویژه دارد . همه مردم ایران می دانند که امنیت چقدر ارزش دارد و به همان اندازه بلکه بیشتر، شهید شما نزد مردم ایران ارزشمند است.
مسئول بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه کسی که در مسیر خدا و اولیاء خدا، خصوصا پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع)، گام بر می دارد، لاجرم باید زیبایی ها و رنجش را به جان بخرد، گفت: شهدا برای خدا، ورود و حرکت کردند و این رنج فقدان را باید برای خدا تحمل کرد. کسی که در کنار شهید رشد کرده و زندگی کرده است قطعا خلقیات او را خواهد داشت و اکنون همسر بزرگوار شهید احمدی رسالت تربیت شهدایی دسته گل های باقی مانده از او را بر عهده دارد.
در ادامه این دیدار خواهر همسر شهید به بیان ویژگی ها و خصایل اخلاقی شهید پوریا احمدی پرداخت و گفت: حال که ایشان نیستند ما متوجه می شویم که خانواده چه عزیزی را از دست داده است .
من هم فرزند شهیدم و شما را درک می کنم
سودابه اکبری مسئول بسیج جامعه زنان سپاه تهران بزرگ نیز که خود فرزند شهید است در ادامه این دیدار با بیان خاطراتی از دوران شهادت پدر، گفت: زمان شهادت پدر ما سه خواهر و یک برادر بودیم و اکنون متوجه حال شما هستم .
به نظرم همسرم از آسمان ها ، نظارگر ماست
همسر شهید پوریا احمدی در پایان این دیدار با اشاره به اینکه دو دختر ۱۵ و ۴ ساله از شهید به یادگار مانده است، گفت: ما حضور همسرم را در کنارمان احساس می کنیم .اما من، گویا هنوز باور ندارم که او زیر خروارها خاک آرمیده و به نظرم از آسمان ها ما را نظاره گر است!.
وی ادامه داد: در همین چندی روزی که از شهادت آقای احمدی گذشته است طوری حضورش را احساس می کنیم که گاهی دختر بزرگم در پس برخی از اتفاقات می گوید: « ببین مامان؛ بابا فکر این را هم برای ما کرد» !
همسرم برای نجات چهار زن محجبه ی مورد هجمه آشوب گران به شهادت رسید
همسر شهید مدافع امنیت پوریا احمدی به شرح نحوه مجروحیت و شهادت همسرش پرداخت و گفت: آن شب - ۳۰ شهریور- او به همراه دوستش بعد از خارج شدن از هیأت متوجه می شوند که در آشوب های خیابانی، آشوب گران به حجاب ۴ خانم چادری هتک حرمت می کنند! آقا پوریا وارد این ماجرا می شود و آن خانم ها را از دست اراذل نجات می دهد اما اغتشاشاگران با ۹ ضربه چاقو او را به شدت مجروح و در جوب پرت می کنند! .
وی ادامه داد: همسرم ۲ هفته در بیمارستان بستری بودند و ۱۲ مهربه علت شدت جراحات به شهادت رسیدند. روز تشییع و تدفینش ، آن خانم ها شرکت کرده بودند و ماجرا را برای مان تعریف کردند.
آنچه بیش از هر چیز در خانه شهید پوریا احمدی می توانستیم با تمام وجود حس کنیم ، نگاه عزتمندانه، حماسی و در عین حال بصیر خانواده به ویژه مادر شهید به مبحث انقلاب اسلامی، دفاع از امنیت و ولایت پذیری بود. البته از مادری که افتخار تربیت چنین فرزند برومندی را دارد چنین چیزی عجیب نیست . در کنار این مادر، همسری که دل شکسته که سعی در هموار کردن این غم دارد اما عاشق هنوز با مهربانی و احترامی وصف ناپذیر از شوهر شهیدیش یاد می کند و کمر همت به تربیت دو یادگار او بسته است.
تصاویری که در این گزارش می بینید ، حاصل تلاش های کودکانه حلما احمدی دختر شهید مدافع امنیت پوریا احمدی است که با دوربین خبرنگار طنین یاس ثبت و ماندگار شده است.
دختری که چون بسیاری از دختران شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع امنیت خیلی زود طعم رقیه بودن را در کربلای ایران چشید.