۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
03:28
۰۸:۵۱

۱۴۰۳/۰۸/۰۸

بالنگ، میوه‌ای کهنسال و سرشار از آنتی اکسیدان 

ترنج یا همان بالنگ، یک محصول خاص به شمار می رود که خواص دارویی بی شماری برای آن ذکر شده است.

 

به گزارش خبرگزاری بسیج، سالانه 3 هزار تن ترنج(بالنگ) در جهرم برداشت می‌شود.عطر میوه بالنگ شبیه بهارنارنج است و طعم ترش و ملس دارد.

درخت بالنگ بیشتر در جنوب ایران کشت می‌شود. شهرستان جهرم یکی از مراکز مهم تولید این محصول به شمار می رود.

پوست زرد این میوه زیبا و خوشبو، برای تقویت قلب و مغز و کبد، توصیه شده است و کارشناسان طب سنتی اعتقاد دارند که ترنج برای معده و احشای داخل شکم مفید بوده و برای از بین بردن نفخ و همچنین کمک به هضم غذا تجویز می شود.

 بالنگ حاوی مقادیر بسیاری زیادی سیترونلال است، این ماده یک ترکیب آرامش دهنده بوده و در درمان بیماران مبتلا به افسردگی و بیماری‌های روانی کاربرد دارد.
دم کرده‌ی پوست زرد خشک شده‌ی آن مُسکن قِی صفراوی و جویدنِ آن خوشبو کننده دهان است. اگر پوست و گوشت سفید خشک شده آن را در لا به لای لباس‌ها بگذارند مانع بید زدن می‌شوند.

بالنگ که سرشار از مواد آنتی‌آکسیدان و ویتامین C است، نه‌تنها میوه‌ای بسیار خوشمزه و خوش‌بو به حساب می‌آید، بلکه خواص بی‌نظیری دارد که مثل تمام میوه‌های خانواده مرکبات، کمک قابل توجهی به سلامت بدن شما می‌کنند.

از دیگر خواص این میوه کهنسال و مفید می‌توان به 
 تقویت سیستم ایمنی
 دفع حشرات و خزندگان
 کاهش وزن
روشن‌تر کردن پوست
 بهبود وضعیت مو
 تسکین حالت تهوع
 مسکن طبیعی برای دردها
 مقابله با زالو
 پیشگیری و درمان بیماری‌ها
و
تقویت فولیکول‌های مو 

اشاره کرد .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید