۱۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 07 May 2025
14:08
کد خبر : 9661356
۱۲:۳۱

۱۴۰۳/۱۰/۳۰

هدف نهایی قانون عفاف و حجاب، حفظ بنیان خانواده و ارزش‌های اخلاقی است

دبیر جبهه روحانیت مردمی مشهد گفت: هدف نهایی قانون عفاف و حجاب حفظ بنیان خانواده، ارزش‌های اخلاقی و جلوگیری از حرکت به‌سوی بحران‌های اجتماعی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهدمقدس، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد الهی خراسانی، دبیر جبهه روحانیت مردمی مشهد در نشست علمی نخبگانی پیرامون قانون عفاف و حجاب که در دفتر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: علی‌رغم تصویب و تأیید نهایی قانون عفاف و حجاب، شورای‌عالی امنیت ملی اجرای این قانون را به دلایلی به تعویق انداخته است. مسئله حجاب از چارچوب یک عمل مذهبی عبور کرده و به یک موضوع سیاسی و امنیتی تبدیل شده که دشمنان خارجی نیز به آن دامن می‌زنند.

 الهی خراسانی تصریح کرد: تلاش‌ها برای اجرایی‌شدن قانون عفاف و حجاب تنها به پوشش اجباری محدود نیست، بلکه هدف اصلی جلوگیری از فروپاشی بنیان خانواده و حفظ ساختارهای اخلاقی کشور است.

 وی در این چارچوب با اشاره به تجربیات کشورهای غربی ادامه داد: قانون جدید عفاف و حجاب پس از گذشت ۱۵ ماه بررسی و ویرایش‌های متعدد، بیشتر بر حمایت از ساختار خانواده تأکید دارد و جنبه‌های آموزشی را نیز در بر می‌گیرد. این قانون همچنین میان سطوح مختلف تخلف، از جمله عدم رعایت حجاب، بی‌عفتی، و برهنگی تفکیک قائل شده و علاوه بر اقدامات تنبیهی، تدابیر پیشگیرانه را نیز مدنظر قرار داده است.

 دبیر جبهه روحانیت مردمی مشهد به مزایای اجرای قانون جدید عفاف و حجاب نسبت به قوانین پیشین پرداخت و بیان کرد: هدف نهایی قانون عفاف و حجاب حفظ بنیان خانواده، ارزش‌های اخلاقی و جلوگیری از حرکت به‌سوی بحران‌های اجتماعی است.

 در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی بیاتی، دبیر جبهه زیست عفیفانه مشهد با تأکید بر اهمیت اقدامات فرهنگی و تفاوت میان تخلف و جرم اذعان کرد: با وجود افزایش موارد کشف حجاب، نیاز به تدبیر و مدیریت فرهنگی و قانونی مبرم است. چالش‌هایی در تصویب و اجرای قوانین مرتبط با حجاب وجود دارد که به هماهنگی میان نهادهای مختلف برای اجرای قانون نیاز است.

 وی با تأکید بر لزوم اجرای قانون بدون نقص عنوان کرد: توجه به اقدامات فرهنگی در کنار اجرای قوانین لازم است. اگرچه بودجه‌های فرهنگی در برخی دولت‌ها تصویب شد؛ اما متأسفانه به دلیل کم‌کاری و عدم هماهنگی، این بودجه‌ها دریافت نشد. در دولت‌های بعد نیز تلاش‌ها برای تصویب بودجه‌های فرهنگی بی‌نتیجه ماند. کار فرهنگی باید به موازات اجرای قانون انجام شود و نباید تنها به روش‌های سخت‌گیرانه و قانونی بسنده کرد. ابعاد اجتماعی، امنیتی و بهداشتی این مسئله نیز بسیار مهم است.

 در ادامه اهمیت توجه به تاریخ و نقش گروه‌های مختلف در این زمینه مورد بررسی قرار گرفت.

خبرنگار/ عاطفه وفائیان

شوکت سالاری
خبرنگار: شوکت سالاری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید