بیش از ۲۰ میلیارد ریال کمک هزینه درمان به بیماران در یزد پرداخت شد
محمدحسین مصدق با بیان اینکه استفاده حداقلی از مواد نگهدارنده یکی از راههای داشتن مواد غذایی سالم است، اظهار داشت: مشخص کردن ارزشهای غذایی و فرآوردهای مختلف از جمله برنامههای شاخص در دست اقدام معاونت غذا و دارو علوم پزشکی یزد است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی(ره) یزد با اشاره به اهمیت خود مراقبتی و ترویج آن در جامعه، گفت: اطلاعرسانی عمومی و خصوصی و برگزاری کارگاههای ایمنی غذا در استان از دیگر برنامههای تدوین شده توسط معاونت غذا و دارو است.
مصدق با اشاره به شعار از "مزرعه تا سفره" به عنوان شعار سال معاونت غذا و دارو افزود: درخواست غذای سالم از جمله مهمترین حق و حقوق مردم در جامعه سالم و رو به پیشرفت است که باید به صورت جدی مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: تکلیف خود مراقبتی به منظور استفاده از غذای سالم و فرهنگسازی در مورد این مهم وظیفه تمام مردم است.
وی با اشاره به اهمیت استاندارد بودن فضای تولید مواد غذایی گفت: حفظ نظافت پرسنل تولید در مجتمعهای تولید مواد غذایی و استفاده از مواد اولیه دارای مجوز از دیگر عوامل حائز اهمیت در وجود غذای سالم در جامعه است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به نحوه توجیه مردم در مورد استفاده از غذای سالم افزود: در این مورد توجه به علم جامعه شناختی و نگاه متفاوت در امر فرهنگسازی جامعه بسیار مهم و ضروری است.
مصدق تولید و وجود انبوه غذاهای سالم در کنار مواد غذایی ناسالم را از دیگر راهکارهای مقابله با مصرف مواد غذایی مضر عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه معاونت غذا و دارو در یزد با تخفیف در فاکتور خرید دارو بیماران، سالانه بیش از 20 میلیارد ریال کمک درمانی پرداخت میکند، تصریح کرد: عمده بیماریهای موجود، ریشه در مصرف غذاهای مضر و ناسالم دارد.
نقل از :تسنیم