۱۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 07 May 2025
08:27
کد خبر : 8516609
۱۴:۰۵

۱۳۹۴/۰۲/۱۶
سردار باران چشمه در گفتگو با بسیج خبر داد:

همدردی جامعه ورزش با مردم يمن

رئيس سازمان تربيت بدني ستاد كل نيروهاي مسلح گفت: جامعه ورزش با تجمع مقابل دفتر سازمان ملل با مردم مظلوم يمن كه اين روزها زير حملات وحشيانه آل سعود هستند همدردي كرد.

سردار باران چشمه رئيس سازمان تربيت بدني ستاد كل نيروهاي مسلح در حاشيه تجمع جامعه ورزش مقابل دفتر سازمان ملل در حمايت از مردم مظلوم يمن و محكوميت جنايات آل سعود در گفتگو با خبرگزاري بسيج گفت: با توجه به حملات ددمنشانه ر‍ژ‍يم آل سعود به مردم بي دفاع و مظلوم يمن، ورزشكاران كشورمان به نمايندگي از بخشي از مردم با تجمع مقابل دفتر سازمان ملل صداي اعتراضشان را نسبت به اين جنايات نشان دهند.

 سردار باران چشمه اظهار داشت: صحنه هايي كه اين روزها از جنايتي كه در يمن صورت مي گيرد از رسانه ها پخش مي شود، دل هر انسان آزاده اي را به درد مي آورد و جامعه ورزش با حضورش مقابل دفتر سازمان ملل به دنبال همدردي با اين مردم مظلوم و رنجديده است.

 وي تصريح كرد: اميدواريم صداي اعتراض اين تجمع ها كه در حمايت از مردم مظلوم يمن انجام مي شود، به گوش كساني كه داعيه حمايت از حقوق بشر را دارند برسد و حملات آل سعود كه با حمايت آمريكا و ساير سران استكبار انجام مي شود قطع شود و دوباره آرامش در يمن حاكم شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید