خبرهای داغ:
رئیس آزمایشگاه مرجع اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: رشد یا عدم رشد باکتریهای از پيش تعيين شده بيانگراصالت و کارآیی محیط است.
کد خبر: ۸۵۱۷۶۹۵
|
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از قزوین، رئیس آزمایشگاه مرجع اداره کل دامپزشکی استان قزوین اظهار کرد: اصلی ترین کنترل قابل انجام بر روی محيطهای كشت ميكروبی ، کشت سوش های خالص باکتری بر روی این محیط ها می باشد و در هر محیط خاص ،  رشد یا عدم رشد باکتریهای از پيش تعيين شده بيانگراصالت و کارآیی محیط است.

 علی رضایی افزود: آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی قزوین بر اساس استاندارد ملی 8663 و استاندارد بین المللی 11133  ISO، از مرکز کلکسیون باکتری وقارچ کشور نسبت به تهیه سوشهای استاندارد باکتری برای کنترل محیط های خریداری شده اقدام کرد.

این مسئول بیان کرد: به منظور افزایش ماندگاری و حفظ خاصیت باکتری های مذكور، محیط مخصوص نگهداری میکروارگانیزم های فوق نیز تهیه گرديده که امکان فریز کردن این باکتریها را فراهم می آورد.

گفتنی است: آزمایشگاه مرجع کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی قزوین جزو معدود آزمایشگاههای دامپزشکی در کشور است که دارای امکانات فوق می باشد.

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها