شبکه های اجتماعی به دنبال ازبین بردن حریم خصوصی افراد

پژوهشگر فضای مجازی و شبکه های اجتماعی گفت: شبکه های اجتماعی اجازه فکر کردن را از بین می برند و یک کاربر در طول سال ۲۷۰ روز وقت خود را صرف کار با این شبکه ها می‌کند.
کد خبر: ۸۵۲۵۴۱۸
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۵

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ روح الله مومن نسب با بیان اینکه فن آوری یک علم است که باید یاد بگیریم و نرم افزارهای شبکه های اجتماعی تلفن همراه محصول هستند که نباید فن آوری را با محصول اشتباه گرفت، اظهار داشت: محصول می تواند هم خوب باشد و هم بد و محصول خوب هم می تواند از آن استفاده بد بشود.

مومن نسب با اشاره به اینکه" 3G"، نسل سوم اینترنت برای دیدن فیلم های ویدئو اچ دی و "ویدئو استریم" برای دیدن شبکه های ماهواره ای بر روی گوشی های تلفن همراه استفاده می‌شود، افزود: باید بستر سالمی در اینترنت برای کاربران ایجاد شود.

وی ادامه داد: سزمین نبرد عوض شده و دیگر روی زمین نیست و براساس پروتکل اسرائیل برای اشغال جوامع به تسخیر انسان ها نیاز داریم، یعنی اول تسخیر افکار و بعد تغییر رفتار.

کارشناس فضای مجازی، گفت: مردم ایران اجتماعی هستند و اسلام بر جمع تأکید دارد و حضرت امام(ره) اجتماعات کوچک را جمع کرد و شبکه اجتماعی ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه بیگانگان اول نیاز سنجی می‌کنند و بعد سرویس طراحی می‌کنند، گفت: ایران را در سال ۱۳۸۹ تحریم فلج کننده می‌کنند ولی همان سال اجازه می دهند که به وفور گوشی های هوشمند وارد ایران شود.

مومن نسب ، تصریح کرد: بر اساس قانون امریکا سازمان سیا جلوی هرگونه واردات و صادرات را می گیرد مگر اینکه پیوست فرهنگی داشته باشد و شبکه های اجتماعی پیوست فرهنگی این گوشی های هوشمند بوده است.

وی، تأکید کرد: رئیس جمهور آمریکا در کنگره گزارش می دهد با بودجه جنگ نرم علیه مردم ایران گوشی های هوشمند وارد ایران کردیم.

کارشناس فضای مجازی، یادآور شد: در آمریکا هر یک از شرکت هایی که یک کاربر ایرانی جذب کنند از دادن مالیات معاف می شوند.

مومن نسب با بیان اینکه بر اساس قانون، شبکه ملی اطلاعات؛ اینترنت سالم، سریع، امن و ارزان در کشور باید ایجاد کند که این قانون چندین سال است بر روی زمین مانده است، گفت: حتی در جایی مثل غزه در فلسطین شبکه ملی اطلاعات دارند.

وی گفت: از اول سال ۲۰۱۵ میلادی بیش از ۷۶۸ میلیون محتوای غیر اخلاقی شامل عکس و فیلم به موتورهای جستجوگر افزوده شده است.

مومن نسب افزود: بر اساس آمار، ۵۶ درصد طلاق ها بر اساس دیدن فیلم های غیراخلاقی انجام گرفته است.

وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات و آمار وزرات ارتباطات، ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار کاربر اینترنتی زیر ۱۸ سال در ایران فعالیت می‌کنند و کاربران برای نخستین بار در ۱۱ سالگی فیلم های پورنوگرافی می بینند.

این پژوهشگر شبکه های اجتماعی اظهار داشت: ۲۵ درصد جستجوی اینترنت پورنوگرافی بوده است و ۳۴ درصد کاربران ناخواسته مطالب پورنوگرافی می خوانند.

وی با اشاره به سفارش آیت الله بهجت به استفاده از بستر اینترنت گفت: ایشان می گفتند همیشه مراقب باشید که در یک ظرف نجس غذا می خورید.

مومن نسب ادامه داد: رتبه ایران در تکنولوژی اطلاعات(IT) در دنیا ۱۵۷ است و ایران در این زمینه یک مصرف کننده محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه شبکه های اجتماعی دنبال از بین بردن حریم خصوصی هستند و این شبکه ها برای همه مردم دنیا برنامه دارند، گفت: دو درصد مردم آمریکا از این نرم افزار ها استفاده می‌کنند؛ ولی در کشور ما ۱۲ درصد مردم از این نرم افزار ها استفاده می‌کنند.

مومن نسب، افزود: در امریکا ۱۲ درصد مردم از گوشی های هوشمند استفاده می‌کنند در حالی که ۳۵ درصد مردم ایران از گوشی های هوشمند استفاده می‌کنند.

این پژوهشگر فضای مجازی گفت: در وهله نخست رایگان بودن برای کاربر زمینه استفاده از نرم افزارهای شبکه های اجتماعی را ایجاد می‌کند درصورتی که درآمد فراوانی از فروش ترافیک اینترنت برای شرکت های سازنده آنها ایجاد می‌کند.

مومن نسب با بیان اینکه مقام معظم رهبری، " جنگ نرم" را ایجاد تردید در ذهن های مردم می دانند، گفت: تردید بپاش و اختلاف برداشت کن از اهداف مهم جنگ نرم رسانه ای است.

وی گفت: شبکه های اجتماعی اجازه فکر کردن را از بین می برند و یک کاربر در طول سال ۲۷۰ روز وقت خود را صرف کار با این شبکه ها می‌کند.

مومن نسب تصریح کرد: اختلاف اندازی قومی و نژادی، ایجاد شبهه در مباحث اعتقادی، ترور، جاسوسی،خیانت، انواع تنوع طلبی جنسی و احساسی و دادن اخبار متضاد و ایجاد تردید از مهمترین اهداف شبکه های به ظاهر اجتماعی است.

وی با بیان اینکه در بستر وب هیچ چیز حذف نخواهد شد به کاربران توصیه کرد از قراردادن هرگونه عکس و فیلم خصوصی بر روی گوشی های همراه هوشمند خود خودداری کنند.

گفتنی است: مطالب فوق، اظهارات روح الله مومن نسب، معاون فضای مجازی بسیج کشور بود که در جمع کارشناسان روابط عمومی ادارات، سازمان ها و نهادهای استان چهارمحال و بختیاری عنوان شده بود.

شایان ذکر است: با حضور این پژوهشگر فضای مجازی، 12 نشست آموزش چالش های فضای مجازی و شبکه های اجتماعی در مساجد، مدارس، دانشگاه ها و مراکز دولتی در استان برگزار شده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار