یک دکترای پزشک عمومی با اشاره به تاثیرات منفی گوشت خوک بر روح و جسم گفت: اسهال خونی، یرقان عفونی، بیماری شبه باد سرخ، تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی، مسمومیت‌ها برخی از بیماری‌های ناشی از مصرف گوشت خوک است.
کد خبر: ۸۵۳۰۵۳۰
|
۰۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۱
به گزارش خبرگزاری بسیج، دکتر مینو سادات محمود عرب در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی، با بیان این‌که یكی از حیوان‌هایی كه مصرف گوشت آن در فهرست غذاهای حرام قرار گرفته است گوشت خوك است، افزود: قرآن كریم، انواع غذاها را كه برای جسم و روح انسان مفید بوده و ذائقه‌ او را نیز ارضاء كرده حلال شمرده است و از طرفی انسان را از خوردن غذاهای مضر نهی می‌کند.
 
 وی تاکید کرد: ممنوعیت از خوردن غذاهای غیربهداشتی خدمت بزرگی برای سلامتی انسان‌ها است.

این دکترای پزشک عمومی با اشاره به حکمت خداوند در حلال و حرام دانستن غذاها افزود: خوک به دلیل خوردن فضولات و پس‌مانده‌های تغذیه درمیان حیوانات یک حیوان بی‌غیرت به شمار می‌رود که هیچ حمایتی از ماده خود نمی‌کند، چه بسا با خوردن گوشت آن شاهد تاثیرات منفی بر روح و روان باشیم.
 
محمود عرب با اشاره به تاثیرات منفی خوردن گوشت خوک بر جسم گفت: اسهال خونی، یرقان عفونی، بیماری شبه باد سرخ که در انسان به صورت لکه‌های سرخ و دردناک توأم با سوزش شدید روی دست‌ها ظاهر می‌شود، تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی، مسمومیت‌ها  و انتامیب هیستولتیک، که این بیماری انسان را به اسهال آمیبی مبتلا می‌کند.

وی گفت: در کشورهای اسلامی در اثر مبارزه‌ جدی اسلام، گوشت این حیوان مصرف نمی‌شود و لذا پیامدهای آن نیز کمتر به چشم می‌آید، اما در کشورهای غربی اروپا، آمریکا این ممنوعیت اعمال نمی‌شود ولی با این حال بسیاری از مردم از مصرف آن دوری می‌کنند.

این دکترای پزشک عمومی ادامه داد: حتی در برخی کشورها مثل برخی قسمت‌های روسیه در اثر شیوع بیماری‌های مربوط به گوشت خوک که کرم ترکین یا ترشین نام دارد، مصرف گوشت آن را ممنوع اعلام کرده‌اند، و همچنین بیماری کرم کدوی خوک به صورت گسترده در جهان منتشر شده و در کشورهای اسلامی که گوشت خوک مصرف نمی‌کنند به ندرت دیده می‌شود.  

محمود عرب تاکید کرد: ما در جایگاه  یک مسلمان هرجایی بشنویم که در بین مردم ایران خوردن این گوشت به عنوان گوشت حلال شمرده می‌شود مسلما با این مسله  مبارزه می کنیم مشخصا چیزی که در قرآن حرام شده هم از لحاظ جسمی هم از لحاظ روحی بر روی تمام ارگان‌های بدن تاثیر گذار است.

وی افزود: کسی که گوشت خوک مصرف کند دیگر نمی‌تواند مانند انسان عمل و رفتار کند و قدرت تفکر سالم نیز از وی گرفته می‌شود.  

این دکترای پزشک عمومی با اشاره به ترویج گوشت خوک در برخی رستوران‌ها گفت: دولت می‌تواند با اطلاع رسانی به موقع در رسانه ملی و شبکه‌های اجتماعی مردم را با مخاطرات ناشی از مصرف این گوشت آشنا کند و با نظارت ماموران بهداشت مانع مصرف این گوشت با عنوان گوشت حلال شوند.

محمودعرب درباره تاثیرات مصرف گوشت خوک بر زنان ومردان بیان داشت: مصرف این گوشت اثرات یکسانی بر روی  زنان ومردان دارد و در زنان باردار منجر به سقط جنین می‌شود.

ارسال نظرات