توقف ساخت مسکن دوطبقه در تهران

مرکز آمار ایران با اعلام اینکه یکساله تعداد پروانه های ساختمانی صادره در شهر تهران ۳۳.۴ درصد افت کرده، از صفر شدن تقاضا برای ساخت آپارتمان دو طبقه در پایتخت خبر داد.
کد خبر: ۸۵۴۲۴۵۱
|
۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۵

  به گزارش خبرگزاری بسیج ، مرکز آمار ایران با انتشار اطلاعات پروانه‌های ساختمانی صادر شده توسط شهرداری‌های کشور در زمستان ۱۳۹۳ اعلام کرد: در این فصل در شهر تهران، تعداد ۲۴۱۷ پروانه ساختمانی توسط شهرداری تهران صادر شده که نسبت به فصل گذشته حدود ۲۶.۷ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ۳۳.۴ درصد کاهش داشته است.

این تعداد پروانه حدود ۵.۰ درصد از کل پروانه‌های ساختمانی کشور را تشکیل می‌دهد. از کل پروانه‌های صادر شده ۱۱ پروانه (۰.۵ درصد) مربوط به افزایش بنا و ۲۴۰۶ پروانه (۹۹.۵ درصد) مربوط به احداث ساختمان بوده که پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان نسبت به فصل گذشته حدود ۲۶.۸ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ۳۳.۲ درصد کاهش داشته است.

مجموع مساحت زیربنای تعیین شده در پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان از سوی شهرداری تهران در زمستان سال ۱۳۹۳ حدود ۳۹۰۷.۹ هزار مترمربع بوده که نسبت به فصل گذشته حدود ۴۶.۸ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ۴۴.۵ درصد کاهش داشته که در حدود ۱۸.۱ درصد از مجموع کل زیربنای تعیین شده در پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان از سوی شهرداری‌های کشور را تشکیل می‌دهد.

همچنین متوسط مساحت زیربنا در پروانه‌های احداث ساختمان حدود ۱۶۲۴ مترمربع و در پروانه‌های احداث ساختمان مسکونی حدود ۱۲۲۳ مترمربع بوده است. تعداد واحدهای مسکونی پیش‌بینی شده در پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان از سوی شهرداری تهران در زمستان سال ۱۳۹۳ بالغ بر ۱۹۳۹۴ واحد بوده که نسبت به فصل گذشته حدود ۳۰.۳ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ۲۹.۱ درصد کاهش داشته است.

این تعداد واحد مسکونی، ۱۶.۸ درصد از واحدهای مسکونی پیش‌بینی شده در پروانه‌های احداث ساختمان صادر شده از سوی شهرداری‌های کشور را تشکیل می‌دهد. با توجه به تعداد پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان در شهر تهران، متوسط تعداد واحد مسکونی در پروانه‌های احداث ساختمان ۸.۱ واحد و در پروانه‌های احداث ساختمان مسکونی نیز ۷.۸ واحد بوده است.

مجموع مساحت زمین پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان در حدود ۸۲۰.۶ هزار مترمربع بوده است که نسبت به فصل گذشته حدود ۴۴.۶ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته ۶۹.۴ درصد کاهش داشته است. متوسط مساحت زمین در پروانه‌های احداث ساختمان ۳۴۱ مترمربع و در پروانه‌های احداث ساختمان مسکونی حدود ۲۷۳ مترمربع بوده است.

از مجموع پروانه‌های صادره برای احداث ساختمان‌های مسکونی، ۰.۱ درصد برای احداث ساختمان‌های یک طبقه، ۰.۰ درصد برای احداث ساختمان‌های دوطبقه، ۰.۹ درصد برای احداث ساختمان‌های سه طبقه، ۵.۲ درصد برای احداث ساختمان‌های چهار طبقه و ۹۳.۸ درصد برای احداث ساختمان‌های پنج طبقه و بیشتر بوده است.

نقاط کشور

در زمستان سال ۱۳۹۳، تعداد ۴۸۰۸۵ پروانه ساختمانی توسط شهرداری‌های کشور صادر شده که نسبت به فصل گذشته حدود ۱۱۱.۳ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ۲۳.۴ درصد کاهش داشته است. از کل پروانه‌های صادر شده ۴۶۵۶ پروانه (۹.۷ درصد) مربوط به افزایش بنا و ۴۳۴۲۹ پروانه (۹۰.۳ درصد) مربوط به احداث ساختمان بوده که پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان نسبت به فصل گذشته حدود ۱۲۱.۴ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ۲۵.۴ درصد کاهش داشته است.

مجموع مساحت‌ زیربنای پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان در حدود ۲۱۵۴۲.۲ هزار مترمربع بوده است که نسبت به فصل گذشته ۸۷.۶ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ۳۸.۶ درصد کاهش داشته است. متوسط مساحت زیربنا در پروانه‌های احداث ساختمان ۴۹۶ مترمربع و در پروانه‌های احداث ساختمان مسکونی ۴۲۴ مترمربع بوده است.

تعداد واحد مسکونی پیش‌بینی شده در پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان در زمستان سال ۱۳۹۳ بالغ بر ۱۱۵۴۳۴ واحد بوده است که نسبت به فصل گذشته حدود ۷۷.۳ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود ۳۷.۷ درصد کاهش داشته است. با توجه به تعداد پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان، متوسط تعداد واحد مسکونی در پروانه‌های احداث ساختمان ۲.۷ واحد و در پروانه‌های احداث ساختمان مسکونی ۲.۸ واحد بوده است.

مجموع مساحت زمین پروانه‌های صادر شده برای احداث ساختمان در حدود ۱۴۷۰۵.۰ هزار مترمربع بوده است که نسبت به فصل گذشته حدود ۸۶.۶ درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل ۲۹.۲ درصد کاهش داشته است. متوسط مساحت زمین در پروانه‌های احداث ساختمان ۳۳۹ مترمربع و در پروانه‌های احداث ساختمان مسکونی ۲۷۸ مترمربع بوده است.

از مجموع پروانه‌های صادره برای احداث ساختمان‌های مسکونی، در حدود ۳۰.۷ درصد برای احداث ساختمان‌های یک طبقه، ۲۷.۷ درصد برای احداث ساختمان‌های دو طبقه، ۱۵.۳ درصد برای احداث ساختمان‌های سه طبقه، ۹.۶ درصد برای ساختمان‌های چهار طبقه و ۱۶.۸ درصد برای احداث ساختمان‌های پنج طبقه و بیشتر است.
منبع: مشرق
ارسال نظرات
آخرین اخبار