مدیر کل دامپزشکی استان ، تأکید کرد: از مصرف گوشت قرمز بصورت تازه و بلافاصله پس از کشتار، پرهیز شود.
کد خبر: ۸۵۶۳۵۳۳
|
۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵

به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ دکتر عبدالمحمد نجاتی گفت: بهترین زمان مصرف گوشت قرمز ازنظرعلمی وبهداشتی بایستی پس از24ساعت نگهداری دردمای 4-0 یا (دمای یخچال)مصرف شود.

وی، با اعلام این خبر افزود: بعضی ازمردم تمایل دارند که بی فاصله پس ازکشتار دام وبه صورت تازه گوشت قرمز را مصرف نمایند که این کار از نظر علمی پذیرفته نیست.

دکترنجاتی اضافه کرد: نگهداری لاشه دام دردمای 4-0 درجه سانتی گراد بمدت 24ساعت علاوه براینکه باعث جمود نعشی و ترد شدن گوشت می شود باعث تغییر ازحالت قلیایی به اسیدی می شود و بسیاری از عوامل بیماری زا در حالت اسیدی از بین می روند.

وی، اظهار کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگویا از جمله بیماریهای است که برای کنترل آن بایستی لاشه ها در دمای 4-0درجه سانتی گراد بمدت 24ساعت نگهداری شوند.

دکتر نجاتی، مدیر کل دامپزشکی استان از متولیان کشتارگاهها و قصابان خواست که لاشه های ذبح شده را پس از نگهداری در دمای4-0درجه سانتی گراد بمدت 24ساعت در اختیار مردم قرار دهند.

ارسال نظرات