به گزارش خبرگزاری بسیج استان چهارمحال و بختیاری؛ دکتر عبدالمحمد نجاتی گفت: بهترین زمان مصرف گوشت قرمز ازنظرعلمی وبهداشتی بایستی پس از24ساعت نگهداری دردمای 4-0 یا (دمای یخچال)مصرف شود.
وی، با اعلام این خبر افزود: بعضی ازمردم تمایل دارند که بی فاصله پس ازکشتار دام وبه صورت تازه گوشت قرمز را مصرف نمایند که این کار از نظر علمی پذیرفته نیست.
دکترنجاتی اضافه کرد: نگهداری لاشه دام دردمای 4-0 درجه سانتی گراد بمدت 24ساعت علاوه براینکه باعث جمود نعشی و ترد شدن گوشت می شود باعث تغییر ازحالت قلیایی به اسیدی می شود و بسیاری از عوامل بیماری زا در حالت اسیدی از بین می روند.
وی، اظهار کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگویا از جمله بیماریهای است که برای کنترل آن بایستی لاشه ها در دمای 4-0درجه سانتی گراد بمدت 24ساعت نگهداری شوند.
دکتر نجاتی، مدیر کل دامپزشکی استان از متولیان کشتارگاهها و قصابان خواست که لاشه های ذبح شده را پس از نگهداری در دمای4-0درجه سانتی گراد بمدت 24ساعت در اختیار مردم قرار دهند.