رئیس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه صنعت مبلمان ایران 20هزار میلیارد تومان گردش مالی و 20درصد اشتغال کشور را برعهده دارد گفت: با تغییر شکل صنعت به کارخانه‌های بزرگ و دارای برند می‌توان علاوه بر ارزآوری بیشتر فرهنگ ایرانی را نیز به دنیا انتقال داد
کد خبر: ۸۵۷۷۸۰۲
|
۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۳

به گزارش خبرگزاری بسیج، محسن جلال‌پور در هشتمین کنفرانس بین‌المللی تجارت جهانی مبلمان، طراحی، دکوراسیون و صنایع وابسته با اعلام این مطلب اظهار کرد: در پساتحریم شرایط خاصی برای کشور ایجاد شده است که برای بهره‌گیری از آن باید توجه خاصی داشت. صنعت مبلمان با ویژگی‌های خاص خود یکی از صنایعی است که می‌تواند در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی گام بردارد.

وی خاطر نشان کرد: مبلمان به دلیل اینکه در کنار صنعت به هنر نیز گره خورده است می‌تواند فرهنگ ما را نیز به جهان منتقل دهد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: انتقال فرهنگ از طریق مبلمان در واقع انتقال هنر ایرانی است که در مقایسه با سایر صنایع وجود هنر در این بخش پررنگ‌تر است.

جلال‌پور تصریح کرد: کشور ایران 8 هزار سال در این صنعت قدمت دارد و با توجه به اینکه 2500 سال پیش همه سردمداران کشور ما در عکس‌های باقیمانده بر مبلمان تکیه می‌زنند نشان از تاریخی بودن فرهنگ و تاریخ ما در این بخش است.

وی اظهار داشت: با توجه به امکان اشتغال ارزان در این صنعت و شرایط مناسب برای حضور در بازارهای بین‌المللی ما به عنوان اتاق بازرگانی، شورای ملی مبلمان و تشکل‌های مربوطه باید گام‌های جدی‌تری در این زمینه برداریم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: 10 درصد صنعت کشور مربوط به صنعت مبلمان است که برای تامین مواد اولیه خود نیاز به واردات آنچنانی نیز ندارد.

جلال‌پور یادآور شد: ایجاد اشتغال در این صنعت هزینه‌بر نیست و می‌تواند ارز مناسبی برای کشور حاصل کند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران در ادامه گفت: حضور مبلمان ایرانی در دیگر کشورها بیش از آن چیزی است که امروز می‌تواند حضور داشته باشد و ما ظرفیت خوبی در کشور برای توسعه صنعت مبلمان و در نهایت صادرات آن داریم.

وی با اشاره به توسعه شهرک‌های صنعتی مبلمان در کشور گفت: برای فراهم کردن مسیر صادرات صنعت مبلمان باید به برندسازی در این بخش توجه بیشتری شود.

جلال‌پور گفت: در هیئت‌های تجاری خارجی که به کشور ما می‌آیند به صنعت مبلمان نیز باید توجه شود که تحقق این امرمستلزم تغییر شکل از کارگاهی خرد به کارخانه‌های بزرگ و دارای برند است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران اضافه کرد: گردش مالی صنعت مبلمان سالانه 20 هزار میلیارد تومان است که با تغییر شکل آن می‌تواند علاوه بر افزارش گردش مالی به بازارهای بین‌المللی نیز وصل شود.

وی تاکید کرد: از صنعت مبلمان کشور پشتیبانی‌هایی ازسمت دولت، مجلس و اتاق بازرگانی ایران وجود دارد که باید با فعالیت شورا و تشکل‌های مبلمان به سمت بازارهای بین‌المللی ورود کند.

جلال‌پور در پایان با بیان اینکه زنجیره مبلمان در کشور در وضعیت مناسبی شکل گرفته است گفت: به طور کلی چارچوب صنعت مبلمان کشور مناسب است و نیازمند توسعه است تا بتواند در آینده بازارهای پررونق‌تری در داخل و خارج داشته باشد.

ارسال نظرات