کیفیت مطلوب نان و مرغوبیت آن همواره مورد تاکید و درخواست مردم بوده است و متصدیان نانوائی‌ها باید با اصول صحیح عمل‌آوری خمیر و پخت نان مرغوب آشنا شوند.
کد خبر: ۸۶۰۷۸۰۸
|
۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۶

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرمی، میرعلی رحیمی‌زاد، فرماندار گرمی فرماندار مغان و رئیس کارگروه مدیریت، هدایت و تصمیم‌گیری چگونگی اصلاح کیفیت و تعیین قیمت آرد و نان گرمی در جلسه این کارگروه با اشاره به مشکلات کیفیت و مرغوبیت و دورریزی نان‌های سنتی، بر تبدیل نان سنتی به نان صنعتی تاکید کرد و با اشاره به مرغوبیت، ماندگاری و صرفه اقتصادی نان‌های صنعتی، اظهار کرد: سرمایه‌گذاران احداث واحدهای تولیدی نان صنعتی حمایت می‌کنیم.

رحیمی زاد بر نظارت بیشتر به نانوائی‌ها تاکید کرد و گفت: کیفیت مطلوب نان و مرغوبیت آن همواره مورد تاکید و درخواست مردم بوده است و متصدیان نانوائی‌ها باید با اصول صحیح عمل‌آوری خمیر و پخت نان مرغوب آشنا شوند.

فرماندار گرمی بر رعایت کامل بهداشت فردی و اماکن در نانوائی‌ها تاکید کرد و گفت: بی‌توجهی به بهداشت، بی‌اعتنائی به سلامت مردم است و باید به‌شدت برخورد شود.

ارسال نظرات