۰۶ / مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July 2025
22:12
کد خبر : 8631033
۱۲:۴۱

۱۳۹۴/۱۱/۱۴

موفقیت پژوهشگران بسیجی مازندران در تولید ژنراتور برق بدون مصرف سوخت

پژوهشگران بسیجی مازندران موفق شدند طرح تولید ژنراتور برق بدون مصرف سوخت را در مازندران به ثمر بنشانند.
 خبرگزاری بسیج مازندران،  به گزارش از  سازمان بسیج علمی پژوهشی سپاه کربلا ، بسیجیان |پژوهشگر بسیجی و خلاق مازندران  موفق شدند طرح تولید ژنراتور برق بدون مصرف سوخت را در مازندران  به ثمر بنشانند.
 بر مبنای این گزارش، برای اولین بار در ایران اسلامی، طرح بومی  منحصر به فرد " ژنراتور تولید برق بدون مصرف سوخت" در سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری استان مازندران به ثمر نشست.
 این سازمان  طرح  تولید ژنراتور برق بدون مصرف سوخت را در ایام الله مبارک دهه فجر از افتخارات و نوفیقات بسیجیان علم پژوه و دانش بنیان مازندران برشمرد و آنرا به جامعه علمی، نخبه گان، هیئت  رئیسه سپاه کربلا و جامعه مازندران و کشور  تبریک گفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید