رئيس دانشكده پرستاري و مديريت شبكه بهداشت و درمان گرمي:

اجراي طرح بسيج سلامت نوروزي بهداشت محيط در گرمي

مجيد محمد غريباني گفت: طرح بسيج سلامت نوروزي از اول اسفند تا پانزدهم فروردین ماه سال جدید، همراه با سراسر کشور در گرمی نیز شروع شده است.
کد خبر: ۸۶۴۲۵۹۰
|
۰۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از گرمی، مجيد محمد غريباني، رئيس دانشكده پرستاري و مديرشبكه بهداشت و درمان گرمي، هدف اصلی از اجرای طرح بسيج سلامت نوروزي را کنترل بهداشتی کلیه مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس، از جمله غذاخوری ها، اغذیه فروشیها، شیرینی و آجیل فروشیها و اماکن عمومی ومحلهای ارائه خدمات رفاهی، کنترل مداوم آب های شرب مصرفی درمناطق مختلف، محل های اسکان موقت مسافرین عنوان كرد و گفت: رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، نظافت عمومی اماکن و کنترل بهداشتی مراکز و اماکن موارد مورد تاكيد است.

وي افزود: در این برنامه نظارت بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط تشدید گردیده و تمام بازرسین بهداشت محیط در حالت آماده باش کامل قرار می گیرند.

مديرشبكه بهداشت و درمان گرمي خاطر نشان كرد: بازرسان بهداشت محیط در صورت مشاهده هرگونه نقص بهداشتی بحرانی و غیر بحرانی و تخلف قانونی که منجر به تهدید سلامت شهروندان و مسافران نوروزی شود، مطابق قانون علاوه بر معرفی آنها به مرجع قضایی نسبت به تعطیل کردن محل کسب آنها نیز اقدام می شود

دكتر مجيد محمد غريباني در پايان ضمن ارائه توصيه هاي كلي بهداشتي در طول مسافرت شماره190-32641061را جهت تماس شهروندان و مسافران در صورت داشتن شکایت و مشاهده هر گونه مشکل و تخلف بهداشتی اعلام كردند

توصيه ها كلي بهداشتي:

- شستن دست ها با صابون مایع قبل از خوردن غذا و بعد از توالت رفتن
- استفاده از وسایل بهداشتی شخصی مانند حوله ، لیوان ، صابون و ...
- سالم سازی میوه و سبزیجات قبل از مصرف ( شستشو و ضدعفونی )
- دقت در خرید مواد غذایی رنگی از نظر مصرف رنگهای صنعتی و غیرمجاز
- خودداری از خرید و مصرف مواد غذایی تهیه شده در معابر و توسط فروشندگان دوره گرد
- خودداری از آشامیدن آب از منابع غیرمطمئن (شیرهای آبیاری در پارکها )
- خودداری از پراکنده نموده زباله در پارکها و محل های اسکان موقت

نكات بهداشتي در طول سفر:

- خودداری از صرف غذا در رستورانها و مراکز بین راهی که نکات بهداشتی را رعایت نمی کنند
- غذاهای کنسروی را قبل از باز کردن و مصرف حداقل به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید
- در موقع خرید مواد غذایی بسته بندی ، به مشخصات روی آن به خصوص تاریخ تولید و انقضاء توجه نمائید.
- در نگهداری مواد غذایی دقت کنید و مواد غذایی که قبلاً پخته شده را مجدداً به طور کامل حرارت دهید.
- مواد غذایی را از دسترس حشرات و جوندگان و حیوانات دور نگهدارید .

ارسال نظرات