یک کارشناس مسایل کشاورزی در گفتگو با «بسیج»:
فاطمه نوروزی گفت: مردم کیفیت و ارزش غذایی میوه قاچاق را فدای ظاهر شکیل نسازند افزود، از آنجایی که این میوه‎ها از طریق قاچاق و به شکل کانتینری وارد می‎شود و با عدم برخورداری از سرخانه مخصوص و فاقد آزمایشات قرنطینه‎ای و استاندارد بوده است احتمال خطرآفرینی بسیاری دارد.
کد خبر: ۸۶۴۴۹۸۳
|
۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸

فاطمه نوروزی کارشناس ارشد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با اشاره به اینکه کیفیت و ارزش غذایی  میوه قاچاق پایین است اظهار داشت: واردات میوه قاچاق معضلات فراوانی را در جنبه‎های مختلف انتقال بیماری ناشناخته ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مردم کیفیت و ارزش غذایی میوه قاچاق را فدای ظاهر شکیل نسازند افزود: از آنجایی که این میوه‎ها از طریق قاچاق و به شکل کانتینری وارد می‎شود و با عدم برخورداری از سرخانه مخصوص و فاقد آزمایشات قرنطینه‎ای و استاندارد بوده است احتمال خطرآفرینی بسیاری دارد.

نوروز خاطر نشان کرد: گرانی و خارجی بودن میوه دلیل بر کیفیت خاص نیست این در حالی است که عدم بررسی توسط کارشناسان مرتبط می‎تواند موجبات خسارات مالی و جسمی در مصرف کنندگان این میوه را داشته باشد.

ارسال نظرات