در ابتدا از خودتان برايمان بگوييد؟
بنده علی اموئی میلان متولد 59 شهرستان شوط ، داراي مدرك تحصیلی دیپلم ، متأهل و داراي دو فرزند هستم.
در چه زمينه اي كارآفريني كرديد؟
از خيلي وقت پيش در فكر ايجاد زمينه اي براي كارآفريني بودم در دوره هاي جوراب بافی شركت كردم و پس از دریافت گواهی مهارت جوراب بافی و پس از فراگيري كامل اين حرفه مواد اولیه را تهیه کردم و دیگر بخاطر اینکه سرمایه لازم را نداشتم نمیتوانستم دستگاه های لازم را تهیه کنم تا اینکه از طرف پایگاه مقاومت بسیج روستای احمد آباد شوط به بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شوط معرفی شدم و جا دارد من از جناب سرهنگ رضوی فرمانده محترم ناحیه و همیطور از مسئول محترم بسیج سازندگی تقدیر و تشکر کنم که به روستای ما آمدند و از وضعیت کارگاه من بازدید کردند و از من حمایت کردند
چه شد به فكر ايجاد کارگاه تولیدي افتاديد؟
من علاقه زیادی به کار تولیدی داشتم یک روز برای خرید به بازار رفتم و جوراب چینی خریدم بعد با خودم فکر کردم که من و امثال من با خرید کالای چینی برای چینی ها اشتغال ایجاد میکنیم در حالیکه جوانان خودمان بیکار هستند این شد که تصمیم گرفتم یک کارگاه جوراب بافی راه اندازی نمایم تا برای جوانان روستایم اشتغالزایی کرده باشم
براي چند نفر كارآفريني كرديد؟
با تسهیلات 30 میلیون تومانی بسیج سازندگی توانستم کارم را توسعه داده و در حال حاظر برای 5 نفر ايجاد اشتغال نمایم. با تولید باکیفیت و بازار یابی که توانستم در این اواخر انجام دهم انشاالله تا 7 نفر کارآفرینی و ایجاد اشتغال خواهم کرد .تمامی نفراتی که در کارگاه من مشغول بکار هستند جوان و از بسیجیان همین روستا می باشند.
در طي مراحل ايجاد توليدي چه مشكلاتي داشتيد؟
آيا مسئولين ا ز طرح شما حمايتي كردند؟ مهمترین مشکل من نداشتن سرمایه بود که پس از مراجعه به بسیج سازندگی و بازدید فرمانده محترم ناحیه و مسئول بسیج سازندگی از کارگاه از طرح بنده حمایت شد و در حال تولید می باشم.
از ايجاد اين توليدي چه هدفي داشتيد؟
چون خودم دغدغه های کاری بسیاری داشتم و آشنایی که از بیکاری جوانان روستا داشتم و نیازهای خودم به فکر ایجاد اشتغال و درامد زایی برای خودم و جوانان روستا شدم که چگونه می توانم. با کمک حمایت های بسیج سازندگی توان خود را سنجیدم و دیدم که می توانم.
از خصوصیات افراد شاغلی که در کارگاه شما کار میکنند بگویید؟
یکی از کارگرها از خانواده شهید است و برای پیدا کردن کار خیلی اداره ها رفته ولی کاری پیدا نکرده و در کارگاه مشغول کار است.
شغل و حرفه قبلی شما چه بود؟ نگهداری و تامین موتورهای خانه ای ، ادارجات در کل کار تآسیساتی میکردم و در حال حاظر هم اگه کار باشد انجام می دهم. برای همین در سطح ابتدایی تعمیرات دستگاه ها را خودم انجام می دهم ولی تعمیر در سطح بالا باید به تبریز ببریم. فرش بافی هم بلد هستم، دامداری و کشاورزی هم که از بچه گی در روستا کار کرده ام.
بازار فروش و درآمدتان چطور است؟
هر روز 15 جین و در هر جین 12 جفت جوراب تولید می کنیم و به عمده فروش ها و ارزانسراها می فروشیم. سفارشاتی هم در این میان از کسبه بازار و جوراب فروشان و حتی همسایه ها هم داریم. هر جین را 10 تا 15 هزار تومان فروش می کنیم. 800 تا 1 میلیون تومان درآمد خاص ماهانه برایم می ماند.
علی اموئی میلان در ادامه اشاره کرد: من از همسرم هم تشکر می کنم که در همه مراحل زندگیم هر لحظه کنارم بوده و این برایم تکیه گاه خوبی بود تا پیشرفت روزافزون در این کار را داشته باشم و از زحمت های همسرم و کمک های ایشان بسیار تشکر و قدردانی می نمایم.
این کارآفرین موفق در ادامه اظهار داشت: من این کارگاه را به لحاظ موقعیت بازاری و فروش در مساحت 25 متر مربع در شهر شوط اجاره کردم . اگر این اجاره نبود و ماهی 300 هزار تومان اجاره نمی دادم درآمدم بیشتر از 1 میلیون در ماه برایم می ماند.
به عنوان سؤال پاياني چگونه ميتوان در مسير تحقق اقتصاد مقاومتي با اتكا بر جونان بهعنوان يك ركن مهم جمعيتي چالش و تهديدهاي موجود را تبديل به فرصت كرد؟
برای این سوال باید معنا و مفهوم اقتصاد مقاومتی را خوب درک کنیم. اقتصاد مقاومتی یعنی استفاده حداکثری از ظرفیت ها، و نیروی جوان و پر انرژی بعنوان یک ظرفیت است که مطمئنا با حمایت مادی و معنوی از این قشر حربه های دشمن که از طریق تهاجم فرهنگی این نیروی عظیم را نشانه گیری کرده خنثی خواهد شد.