خبرگزاری بسیج: یکی از راوی های همراه با کاروان در تشریح این عملیات گفت: در عملیات فتح المبین عراقي‌ها به گونه‌اي غافلگير شدند كه اسناد و مدارك و چمدان‌هاي محرمانه بسياري از خودشان جا گذاشتند و رفتند.
کد خبر: ۸۶۵۳۶۵۴
|
۰۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در آذربایجان شرقی، اصغر راضی افزود: ماشين‌هايشان كه در گل گير مي‌كرد رها مي‌كردند و پا به فرار مي‌گذاشتند. اگر ما در طول جنگ ده كاميون سند از عراق گيرمان آمده باشد، نه كاميون آن در همين منطقه فتح‌المبين بود.

وی در ادامه با اشاره به موقعیت جغرافیایی منطقه بیان کرد: از پل ناجيان كه عبور مي‌كني به شيارهاي معروفي مي‌رسي كه ماه‌هاي نخست جنگ شاهد حماسه‌هاي بسيار بودند؛ شيار شيخي، شيار المهدي و شيار شليكا. اين منطقه، عمليات فتح‌المبين را در خود ديده است و امتداد اين جاده مي‌رسد به سايت‌هاي رادار چهار و پنج و ارتفاعات ابوسلبي‌خات و رودخانه رفاعيه، صدام در خصوص این منطقه با غرور می گفت؛ اگر ايراني‌ها سايت‌ها را بگيرند، كليد بصره را هم به آنها مي‌دهم. فلذا برای حفظ این منطقه نيروزیادی مستقر کرده بود.

راضی خاطر نشان کرد: یکی از دلایل اهمیت این عملیات این بود كه عراقي‌ها تا اين مرحله حالت هجومي داشتند، از اين عمليات به بعد، عراقي‌ها دست و پايشان را جمع كردند؛ ميدان مين ایجاد کردند و مجبور شدند به لاك دفاعي بروند.

ارسال نظرات