به بهانه 4 خرداد روز مقاومت و پایداری

دزفول: اولین و خوش نشان ترین سیبل موشکهای بعثی

به مناسبت 4 خرداد ، روز دزفول ، روز مقاومت و پایداری از دزفول می نویسم دزفولی که یکی از عجیب ترین شهر هاست ، چرا که در دفاع مقدس آشیانه ای بود در قلب درگیری و جبهه جنگ بود هر چند که فرسنگ ها از خط مقدم فاصله داشت، اما اولین و شاید خوش نشان ترین سیبل موشک های بعثی بود.
کد خبر: ۸۶۸۲۱۶۱
|
۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۷

به گزارش خبرگزاری بسیج در کرمان، به مناسبت 4 خرداد ، روز دزفول ، روز مقاومت و پایداری از دزفول می نویسم دزفولی که یکی از عجیب ترین شهر هاست ، چرا که در دفاع مقدس آشیانه ای بود در قلب درگیری و جبهه جنگ بود

هر چند که فرسنگ ها از خط مقدم فاصله داشت، اما اولین و شاید خوش نشان ترین سیبل موشک های بعثی بود.

روز چهارم خرداد در تقویم رسمی کشور به عنوان روز مقاومت و پایداری و روز دزفول نام گذاری شده است . بلد الصواریخ یا شهر موشکها عنوانی بود که عراقیها در طول جنگ تحمیلی به شهر مقاوم و شهید پرور دزفول داده بودند این شهر که مظهر مقاومت مردم در مقابل حملات موشکی عراق نام گرفت در سال 1365 از طرف جمهوری اسلامی ایران با نظر سنجی از مردم ایران به عنوان شهر نمونه معرفی گردید و لوح زرین آن توسط دولت در یکی از میادین آن نصب شد .

مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس با همه ی توان در برابر دشمنان قهرمانانه ایستادند و با وجودی که بیشترین موشک بر پیکره این شهر وارد شد اما در حین جنگ مردم ، بخش های تخریب شده شهر را همزمان بازسازی نمودند . با این همه بخش های گسترده ای از بافت تاریخی دزفول آسیب دید و بیش از 2600 شهید در راه میهن و انقلاب تقدیم شد .

به دلیل مقاومت های بی نظیر مردم دزفول لوح زرینی به عنوان شهر نمونه مقاومت و پایداری به دزفول اهدا شد و این شهر را پایتخت مقاومت ایران عزیز نامیدند و روز چهارم خرداد در تقویم ملی ایران به نام روز دزفول ثبت گردید .

دزفول که در طول جنگ تحمیلی 172 بار توسط انواع موشکهای 3 متری و 9 متری اسکاد B ساخت شوروی 2500 بار توسط توپ و 300 بار مورد حملات هواپیماهای دشمن قرار گرفت و در این حملات بیش از 19000 واحد مسکونی تخریب گردید ولی هم چنان استوار به مقاومت خود ادامه داد و اراده رژیم عراق را در خالی کردن شهر توسط مردم و در هم کوبیدن آن را بر دل صدام گذارد و چنان مقاوم به عنوان تکیه گاه رزمندگان اسلام و نمونهای از مقاومت برای کل جهان شناخته شد ، تا پایان جنگ باقی ماند .

نویسنده :ایلاقی

انتهای پیام
ارسال نظرات