گزارش بانک مرکزی حاکی است در یکسال گذشته، چای خارجی با ۳۰ درصد، برنج داخلی درجه یک با ۲۹ درصد، عدس با ۲۳ درصد و شکر با ۲۲ درصد، مواد غذایی پرمصرفی هستند که رکورددار گرانی بوده‌اند.
کد خبر: ۸۶۹۲۴۵۶
|
۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۶

به گزارش خبرگزاری بسیج،  بررسی بازار مواد غذایی در آستانه ماه مبارک رمضان و روزهای ابتدایی‌ آن نسبت به رمضان سال گذشته، از گران شدن برخی اقلام حکایت دارد.

بر اساس آمارهای بانک مرکزی، نخود، لپه، انگور، چای و برنج، بیشترین افزایش قیمت را در هفته منتهی به رمضان امسال نسبت به رمضان سال گذشته داشته‌اند.

مطابق گزارش بانک مرکزی، نخود با ۸۷ درصد، رکورددار گرانی در ماه رمضان امسال نسبت به رمضان سال قبل است.

لپه با ۴۶ درصد در رتبه دوم گرانی‌ها قرار دارد و رتبه سوم هم به انگور اختصاص یافته که از رمضان سال قبل تا امسال ۴۶ درصد گران شده است.

گزارش بانک مرکزی حاکی است در مدت مذکور، چای خارجی با ۳۰ درصد، برنج داخلی درجه یک با ۲۹ درصد، عدس با ۲۳ درصد و شکر با ۲۲ درصد دیگر مواد غذایی پرمصرفی هستند که رکورددار گرانی بوده‌اند.

در سوی مقابل، کیوی در هفته منتهی به رمضان امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳ درصد ارزان شده و رکورددار ارزانی بوده است.

طالبی با ۲۷ درصد، خیار با ۱۹ درصد و تخم مرغ با ۱۵ درصد دیگر مواد خوراکی هستند که در این مدت، ارزان شده‌اند.

ارسال نظرات