روزه داران تعداد دفعات خوردن غذا را بعد از افطاری بیشتر کنند

توصیه می شود روزه داران ازمصرف غذاهای پرچرب بعد از افطاری پرهیز وازغذاهای گیاهی، سبزیجات ومیوه جات بیشتراستفاده کنند.
کد خبر: ۸۷۰۵۵۶۸
|
۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۱

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، دکتر عباس یزدان بد، فوق تخصص بیماریهای گوارشی گفت: روزه داران پرخوری نکنند وتعداد دفعات خوردن غذا را بعد از افطاری بیشتر کنند.

عباس یزدان بد با اشاره به نکات تغذیه ای روزه داران تصریح کرد: توصیه می شود روزه داران ازمصرف غذاهای پرچرب بعد از افطاری پرهیز وازغذاهای گیاهی، سبزیجات ومیوه جات بیشتراستفاده کنند.

یزدان بد با تاکید براینکه همچنین روزه داران ازغذاهای شورونمک نیز باید پرهیز کنند، افزود: افرادی که روزه می گیرند بدنشان دچارکم آبی می شود که لازم است مایعات بیشتری مصرف کنند.

وی همچنین توصیه کرد: روزه داران پرخوری نکنند وتعداد دفعات خوردن غذا را بعد از افطاری بیشتر کنند.

این فوق متخصص بیماریهای گوارشی دربخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به اینکه بیش از40 درصد مردم ایران به کبد چرب مبتلا هستند، افزود: این بیماری به خودی خود تهدید کننده نیست ولی ممکن است در دراز مدت منجر به بیماری های مغزی، قلبی ویا خود کبد گردد.

وی گفت: چربی کبد نشانه تغذیه بد و نامناسب بوده وهمچنین نشانه کاهش تحرک، بی حرکتی،عدم پیاده روی و... است.

وی توصیه کرد کسانی که چربی کبد و گرید1 به بالا دارند حتما ازخوردن غذاهای پرچرب، پرهیز و به استفاده ازغذاها ومیوه های سالم وپیاده روی توجه کنند.

ارسال نظرات