کارشناس حوزه ارتباطات در گفتگو با «بسیج» عنوان کرد

بلوغ زودرس دانش آموزان در فضای مجازی

بیات گفت: متأسفانه علی رغم وجود قوانین که ورود تلفن همراه به مدارس غیر مجاز می داند تلفن داخل مدارس می آید که یک آسیب جدی و بزرگی است که آموزش و پرورش باید پاسخگو باشد.
کد خبر: ۸۷۲۲۹۷۸
|
۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۷

محمد هادی بیات، محقق، پژوهشگر و فعال حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج، با اشاره به معضلات استفاده بی رویه دانش آموزان از فضای مجازی در مدارس و راهکار مقابله با آن گفت: یکی از راه های مقابله با استفاده بی رویه دانش آموزان از فضای مجازی جلوگیری فیزیکی است.

وی افزود: متأسفانه علی رغم وجود قوانین که ورود تلفن همراه به مدارس غیر مجاز می داند تلفن داخل مدارس می آید که یک آسیب جدی و بزرگی است که آموزش و پرورش باید پاسخگو باشد و برای آن تدبیری کند.راهکار دیگر توجیه خانواده ها از آسیب ها و مضررات فضای مجازی بر روی دانش آموزان است.

بیات تصریح کرد: اثر مثبت حضور خانواده و کنترل آنها در کاهش آسیب های فضای مجازی اثبات شده است ؛ کشورهای دیگر هم با استفاده مؤثر از خانواده ضمن کاهش هزینه های کنترل فضای مجازی از آسیب های آن برای کودکان و نوجوانان جلوگیری می کنند.

وی با اشاره به برخی از آسیب ها و مضررات فضای مجازی ویژه کودکان و نوجوانان گفت: آسیب بدنی و بیماری آرتوروز در ناحیه های انگشت و مچ و کم بینایی و ضعیف شدن چشم و مشکلات فرهنگی از جمله معضلات استفاده بی رویه از فضای مجازی است.

این کارشناس حوزه رسانه خاطرنشان کرد: از طرفی برخی آموزه ها در فضای مجازی قابل کنترل نیست به عنوان مثال به بچه 5 ساله اموزش ساخت مواد مخدر می دهند یا موارد اخلاقی که مناسب سن فرزندان نیست، داده می شود و در دراز مدت آسیب جدی همچون بلوغ زود هنگام را به وجود می آورد.همچنین با آمدن فضای مجازی و آموزش غلط، دانش آموزان از هم تأثیر گرفته و این نحوه تربیتی ترویج می شود و گاهی برای از بین بردن آن باید هزینه های هنگفتی را پرداخت کرد.


ارسال نظرات