مدیر حوزه های علمیه هرمزگان گفت: نهضت عاشورای امام حسین (ع) الگوی کامل قیام های بشری در جهان است و بسیاری از اندیشمندان و آزادگان جهان برای رهبری قیام ها و اثبات حقانیت مظلومان از قیام امام حسین (ع) الگو برداری کردند.
کد خبر: ۸۷۵۷۳۷۳
|
۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۱

حجت الاسلام روح الله مختاری مدیر حوزه های علمیه هرمزگان در گفتگو با خبرنگاران ماه محرم را ماه دلداگی به ساحت مقدس امام حسین (ع) و اولاد و یاران باوفای سیدالشهدا(ع) دانست و گفت: حقانیت سیدالشهدا یکی از دلایل مهم جاودانگی نهضت عاشوراست.

وی افزود: امام حسین عاشق خدا بود و همه هستی خود را در راه احیای دین خدا بخشید و خدا نیز تمام کائنات را به سیدالشهدا اعطا کرد.

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان بیان کرد: رمز جاودانگی نهضت سیدالشهدا که باید برای همه ما درس باشد و در مسیر زندگی، جامعیت صفات ایشان است و اولین صفت برجسته امام حسین (ع) توجه به خداوند متعال است.

وی با بیان این که ماه محرم فرصت طلایی برای رشد معنویت و انسانیت است، اظهار کرد: قیام امام حسین (ع) درس و مشی آزادی، آزادگی و ایستادگی در برابر ظلم و ستم و ناحق گویی است.

حجت الاسلام مختاری با اشاره به ابعاد معنوی و فرهنگی قیام کربلا و حرکت انسان ساز سید الشهدا (ع) اظهار داشت: اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر سرآمد پیام مکتب عاشورای حسینی است.

وی گفت: عزاداری برای شهادت و مظلومیت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ویژه سالار شهیدان و سرور آزادگان ابا عبدالله الحسین (ع) بسیار اجر و پاداش معنوی و اخروی دارد، ولی توجه به فلسفه حادثه عظیم کربلا بسیار مهم و تاثیر گذار است.

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با بیان این که ماه محرم فرصت گران قیمت رشد معنویت و انسانیت است، ابراز داشت: قیام امام حسین (ع) درس و مشی آزادی و آزادگی و ایستادگی در برابر ظلم و ستم و ناحق گویی است.

حجت الاسلام مختاری گفت: حضرت سیدالشهدا (ع) در ظهر عاشورا و هنگامی که سفیر تیر و نیزه‌ های دشمن به سمت باقی مانده لشکریان فداکار امام روانه بود نماز را به جا آورد تا نشان دهد در هنگام دشوارترین لحظات ممکن محبوب خود را فراموش نکرده است.

وی، امر به معروف و نهی از منکر و اقامه نماز را از اهعم اهداف قیام امام حسین(ع) نام برد و گفت: این مهم به اندازه‌ای نزد امام والا بود که با بدن‌های مجروح و در مقابل دیدگان گریان زنان و کودکان حرم به نماز ایستاد.

مدیر حوزه های علمیه هرمزگان، اقامه نماز را دوام و قوام دین اسلام دانست و تصریح کرد: روز عاشورا امام حسین (ع) در میدان جنگ و نبرد با دشمنان دین و قرآن و عدل و عدالت نماز ظهر و عصر را در زیر تیرهای جنگی آنها اقامه کرد.

ارسال نظرات