به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از ندوشن؛جواد احمدی نسب به خبرنگار ما 'گفت: کار برداشت محصول زعفران در بخش ندوشن از اواسط آبان ماه آغاز و تا اوایل آذر ماه نیز ادامه خواهد داشت که امید است در هر هکتار ۴ کیلو گرم زعفران خشک از این مزارع برداشت شود.
وی افزود: میزان برداشت محصول زعفران با توجه به شرایط آب و هوایی هر ساله متفاوت خواهد بود.
احمدی نسب ادامه داد: از آن جایی که اراضی زیرکشت محصول زعفران دربخش ندوشن دارای قطعات کوچک بوده، اکثر محصول قبل از طلوع آفتاب برداشت می شود که این موضوع علاوه بر حفظ مواد موثر و عطر زعفران، باعث شده زعفران ندوشن به خصوص دهستان صدرآباد از کیفیت بالایی برخوردار باشد.
وی یاد اور شد: زعفران به دو نوبت آبدهی مشخص در زمان احیای پیاز که شامل ۱۰ روز پیش و بلافاصله بعد از برداشت می شود، نیاز دارد که در صورت عدم آبیاری پیاز رشد مناسب خود را از دست میدهد و قادر به گلدهی نخواهد بود.