رئیس اداره چای شهرستان املش:

86درصد از مطالبات چایکاران املش تاکنون پرداخت شده است.

رئیس اداره چای شهرستان املش گفت: از مجموع 506 میلیارد ریال و 928 میلیون ریال از مطالبات چایکاران شهرستان املش تاکنون 430 میلیارد ریال معادل 86 درصد آن پرداخت شده و باقیمانده ی مطالبات چایکاران هم پس از تأمین اعتبار به حسلب بانکی چایکاران واریز می شود.
کد خبر: ۸۷۸۹۴۷۳
|
۲۰ آذر ۱۳۹۵ - ۰۰:۳۸

محمدعیسی طالبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از املش، گفت: هشت هزار چایکار املشی در سال زراعی گذشته سی هزار و 537 تن برگ سبز چای از 4850 هکتار از باغات چای این شهرستان برداشت کرده اند که 11 هزار و 716 تن معادل 62 درصد بیشتر از میزان برداشت سال زراعی 94 است.

طالبی گفت: از مجموع این میزان برگ سبز چای برداشت شده از باغات چای شهرستان املش، 8 هزار و 111 تن معادل 27 درصد از نوع درجه یک و 22 هزار و 426 تن معادل 73 درصد هم از نوع درجه دو است که هرکیلو برگ سبز چای درجه یک 24 هزار و 525 ریال و درجه دو 13 هزارو 734 ریال به صورت تضمینی از چایکاران خریداری شد.

طالبی گفت: از مجموع 506 میلیارد ریال و 928 میلیون ریال از مطالبات چایکاران شهرستان املش تاکنون 430 میلیارد ریال معادل 86 درصد آن پرداخت شده و باقیمانده ی مطالبات چایکاران هم پس از تأمین اعتبار به حسلب بانکی چایکاران واریز می شود.

رئیس اداره چای املش گفت: 6870 تن چای خشک امسال در 32 کارخانه چایسازی شهرستان املش پس از استحصال، برای مصرف به بازار محلی، داخلی و خارج از کشور عرضه شده است.

رئیس اداره چای املش از چایکاران این شهرستان خواست با اقدام به موقع نسبت به بهزارعی باغات خویش اقدام نمایند تا از تسهیلات بانکی در این زمینه به ازاء هر هکتار هرس کف بر 60 میلیون ریال، هرس کمربر 30 میلیون ریال و تغذیه و نگهداری 16 میلیون ریال بهره مند شوند.

طالبی گفت: 467 چایکار املشی متقاضی دریافت تسهیلات به ازاء هرهکتار یک میلیون و 600 هزار ریال و در مجموع 520 میلیون ریال مساعده زمستانه دریانت کرده اند که از بهاء برگ سبز چای سال زراعیآ آنان کسر می شود.

طالبی گفت: روند پرداخت مساعده زمستانی به چایکاران املشی تا شب عید همچنان ادامه دارد و چایکاران متقاضی دریافت این نوع تسهیلات می توانند با تشکیل پرونده در اداره چای املش برای دریافت آن براساس میزان معین شده اقدام نمایند.

طالبی گفت: با برگزاری دو دوره کلاس آموزشی یکروزه در روستاهای گرکرود و جورگوابر از بخش رانکوه این شهرستان در مجموع 89 نفر از چایکاران  این روستاها با نحوه استفاده درست از کود شیمیایی و کودهای عالی برای باغات چای ، بهترین زمان برای بهزراعی باغات چای، انواع هرس و بهترین زمان برای اقدام به هرس بوته های چای، استفاده از تسهیلات بانکی برای بهزراعی و اجرای آبیاری تحت فشار در باغات چای را زیر نظر کارشناسان سازمان چای کشور آموزش دیدند.

طالبی گفت: این دوره های آموزشی در صورت اعلام آمادگی چایکاران سایر روستاها تا پایان سال جاری در مناطق چای خیز شهرستان املش با هماهنگی و اطلاع رسانی دهیاران و شوراهای اسلامی ادامه دارد.

شهرستان املش با 32 درصد تولید چای داخل، بزرگترین تولید کننده چای کشور است

ارسال نظرات