درویش امیری افزود: با حرکت وسیع اجتماعی، فرهنگی و تبلیغی و با همراهی رسانهها باید آموزشهای لازم جهت افزایش مصرف لبنیات به مردم ارائه گردد و اعتماد عمومی به مصرف لبنیات پاستوریزه بازگردد.
وی در ادامه اظهار داشت: توسعه فعالیت شرکتهای صنعتی تولید لبنیات نظیر شرکت پگاه، حمایت و رونق بخش دامپروری سنتی و صنعتی را بدنبال خواهد داشت.
استاندار زنجان با اشاره به افزودن روغن پالم به محصولات لبنی تصریح کرد: افزودن روغن پالم به محصولات لبنی و انتشار خبر این اقدام در سطح جامعه موجب افزایش نگرانی مصرفکنندگان و در نتیجه به کاهش اعتماد عمومی منجر گرديد که کاهش مصرف لبنیات پاستوریزه را در پی داشت.
وی در ادامه افزود: مصرف مواد غذایی سودمند که مهمترین آن در بخش لبنیات و در راس آن شیر قرار دارد، باید در سبد غذایی خانوارها جایگزین مواد غذایی نامناسب و فست فودهای فرنگی شود.
درویش امیری با اشاره به ترویج فرهنگ استفاده از لبنیات و افزایش اعتماد عمومی در جامعه به اين بخش گفت: پیش از استقرار واحدهای صنعتی لبنیات، اقبال مردم به استفاده از محصولات سنتی بالا بود، پس از استقرار واحدهای صنعتی و تولیدات لبنیات پاستوریزه هجوم مردم به استفاده از این محصولات چشمگیر بود و در نهایت امروز با کاهش اعتماد مردم به استفاده از فرآورده لبنیاتی پاستوریزه در کشور، مردم مجددا به استفاده از لبنیات سنتی، محلی و طبیعی روی آورده اند.