راهاندازی نخستین واحد پرورش بوقلمون مادر گوشتی استان
رحمان رستمخانی افزود: در صورت فعال بودن کل ظرفیت استان و با احتساب 2 دوره پرورش درسال، استان زنجان قابلیت تولید سالانه بیش از 3 هزار تن گوشت بوقلمون را دارد.
وی از تولید بالغ بر 2 هزار و 130 تن گوشت بوقلمون طی نه ماهه نخست سال جاری در استان زنجان خبر داد و اظهار داشت: در این راستا در استان اکثرا از نژادهایBUT6، نیکولاس و هیبرید که عمدتاً از کشورهای اروپایی و کانادا وارد کشور می شوند مورد استفاده قرار می گیرد.
رستمخانی تصریح کرد: در سال جاری همچنین نخستین واحد پرورش بوقلمون مادر گوشتی استان به ظرفیت 5 هزار قطعه در قالب تکمیل زنجیره تولید بوقلمون شمال غرب کشور راه اندازی شد، که با افتتاح این واحد تولیدی علاوه بر صرفه جویی ارزی و عدم وابستگی به واردات جوجه یک روزه بوقلمون، سالانه بیش از 600 هزار قطعه جوجه یک روزه بوقلمون گوشتی تولید و عرضه خواهد شد.