ایجاد محفلی در سینما-تئاتر جهت سوء استفاه از دختران کم سن وسال و بی‌بضاعت و طبقه‌ی ضعیف جامعه جهت خوش گذرانی و عیاشی درباریان رژیم پهلوی ...
کد خبر: ۸۸۱۶۵۲۲
|
۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹

خبرگزاری بسیج - سرویس اخبار ویژه:

در روزهایی که شاهد بایکوت فیلم کنار گذاشته شده‌ی «امپراطور جهنم» از سوی رسانه‌های زنجیره‌ای هستیم ،روزنامه‌ی رسمی دولت تمام مراحل ساخت یک فیلم از سوی کارگردان ضد انقلاب را برای مخاطبان خود گزارش می‌دهد!

ایران برای چندمین بار ضمن رپروتاژ برای این اثر و الگوسازی از کارگردانی که در سال‌های پیش از انقلاب فیلم‌های غیر اخلاقی زیادی را در ایران ساخته بود، نوشت:«دل دیوانه» نهمین اثر سینمایى بهمن فرمان آرا، که پنجشنبه دوم دى ماه ١٣٩٥ در شهرستان رامسر استان مازندران کلید خورده بود و بهمن فرمان آرا، فاطمه معتمدآریا، على نصیریان، لیلا حاتمى، صابر ابر، على مصفا، رویا نونهالى، داریوش اسدزاده، پانته‌آ پناهى‌ها، مریم بوبانى، سیاوش چراغى‌پور، اصغر پیران و کامیار فرجاد در آن به ایفاى نقش پرداختند، روز چهارشنبه ششم بهمن ماه به انتها رسید.

تلاش رسانه‌ی دولت برای بزرگنمایی ساخت فیلم از سوی فرمان‌ارا در ایران آن هم پس از سال‌ها در حالی است که لازم به ذکر است بهمن فرمان آرا در سال 1353 با حکم مهدی بوشهری (همسر اشرف پهلوی و دلال اصلی واردات دختران فرنگی برای دربار پهلوی تحت نام"خانه فرهنگ ایران") به ریاست تولید «شرکت گسترش صنایع سینمای ایران» منصوب شد و تا سال ۱۳۵۷ در این شرکت از اصلی‌ترین حامیان موج نوی سینمای (فاسد سازی هرچه بیشتر فضای سینما) ایران بود و بسیاری از فیلمهای این طیف فکری منحرف الاخلاق را تهیه کرد.

شایان ذکر است فرمان آرا از عوامل اجرای فاسد سازی فضای فرهنگی در دوران تاریک رژیم پهلوی در سینما و تئاتر تحت عنوان "موج نو" ی سینما که با داستان‌های مبتذل هوشنگ گلشیری(شاعر و نویسنده ی فاسد، که در سرتاسر آثار او فساد اخلاقی و عقیدتی موج می‌زند) به جامعه عرضه می‌شده است. در سال ۱۳۵۶ سومین فیلم بلند خود با نام سایه‌های بلند باد را بر اساس داستان «معصوم اول» نوشته گلشیری را ساخت که با توقیف فیلم هم در رژیم پهلوی و هم در جمهوری اسلامی همراه بوده است.

اخیرا سعید کنگرانی، از بازیگران دوران پیش از انقلاب و از قربانیان اصلی سینمایی دوران سیاه رژیم پهلوی و حضور فرمان آرا در سینمای طاغوت، اعترافاتی تامل برانگیز را درمورد اقدامات انجام شده توسط رئیس وقت " شرکت گسترش صنایع ایران" (فیتسی)،بهمن فرمان آرا درمورد گسترش فضای فساد اخلاقی، ساختن فیلم‌هایی با مضامین و صحنه‌های اروتیک و همچنین ایجاد محفلی در سینما-تئاتر جهت سوء استفاه از دختران کم سن وسال و بی‌بضاعت و طبقه‌ی ضعیف جامعه جهت خوش گذرانی و عیاشی درباریان رژیم پهلوی بیان داشته است.

فرمان آرا همچنین در جریان کودتای مخملین سال 1388، از حامیان اصلی این جریان آمریکائی_اسرائیلی علیه انقلاب اسلامی ایران و مدعیان دروغ تقلب در انتخابات بشمار می‌رفت.

ارسال نظرات