استفاده از آرد بدون تاریخ‌، ممنوع

یک مسئول سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از آردهای بدون درج تاریخ‌ تولید و انقضا به‌روی گونی‌های این فرآورده به هیچ وجه مورد تأیید نیست.
کد خبر: ۸۸۵۳۰۷۹
|
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۹
به گزارش خبرگزاری بسیج، سمیره صباح ــ معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از آردهای بدون درج  تاریخ‌های تولید و انقضا در تهیه فرآورده‌های غذایی، همانند سایر محصولات غذایی به هیچ وجه مورد تأیید نیست و الزام وجود دارد که  این اطلاعات به‌صورت مشخص به‌روی گونی‌های آرد درج شود.

صباح افزود: به‌دلیل  چربی موجود در آرد این ماده غذایی در دمای معمولی بیش از یک الی 3 ماه قابلیت مصرف ندارد، لذا برای افزایش زمان نگهداری باید  آن را در محل خشک و در ظرف در بسته و البته دمای خنک نگاه داشت و با فراهم ساختن شرایط مذکور آرد را می‌توان تا 6 ماه  نیز قابل مصرف کرد.

به گزارش تسنیم،وی تصریح کرد: ایجاد شرایط نگهداری این ماده غذایی استراتژیک کاری دشوار است و طبیعتاً به‌تنهایی از عهده صنف برنمی‌آید به همین دلیل و در حال حاضر راه صحیح آن است که برای پیشگیری از مشکلات بعدی ضوابط جاری به‌نحو شایسته صورت پذیرد.
ارسال نظرات