گوجه سبز نام درختی است از تیره گل سرخیان که میوه آن کوچک و آبدار، دارای پوست نازک به رنگ سبز یا سرخ و یک هسته سخت است.
کد خبر: ۸۸۵۸۵۶۷
|
۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷
بر اساس نوشته‌های قدیمی، نژاد این گیاه قدمت ۲۰۰۰ ساله دارد  و چینی ها اولین کسانی بودند که به کشت آن اقدام کردند.
درختان گوجه سبز در نواحی معتدل بهترین رشد را دارند و در آب و هوای ملایم به رنگ‌های ارغوانی، قرمز، نارنجی، زرد و سبز روشن در می‌آیند.
 این میوه به سرعت می‌رسد و مدت نگهداری آن در یخچال ۴ روز است که به صورت تازه و پخته در خورش‌ها نیز مصرف می‌شود.
این میوه غنی از ویتامین C، اسید مالیک و اسید سیتریک است که مصرف زیاده از حد گوجه سبز موجب  نفخ معده می‌شود.
گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد.
این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول و سرطان دارد.
 آلوچه نوع کوچکتر گوجه سبز و ترش تر از آن است
ارسال نظرات