رئیس هیئت موسس و هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی درباره برخی واحدهای زیانده این دانشگاه گفت: اینکه بگوییم واحدهای زیانده را تعطیل کنیم، پاک کردن صورت مسئله است.
کد خبر: ۸۸۶۴۵۷۵
|
۰۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۷
به گزارش خبرگزاری بسیج، علی‌اکبر ولایتی رئیس هیئت موسس و رئیس هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم سی‌ و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین پنجمین دوره جشنواره فرهیختگان، با اشاره به برنامه‌های دانشگاه آزاد درباره جذب نخبگان، اظهار داشت: در جذب نخبگان دانشگاه باید حتما مسکن مناسب در نظر گرفته شود و نخبگان از پرداخت هزینه تحصیل معاف شوند.


وی افزود: موضوع جذب نخبگان در این دانشگاه به زودی سامان دهی می شود که در درجه اول جذب نخبگان در دانشگاه صورت گیرد.

رئیس هیئت‌امنا دانشگاه آزاد همچنین تصریح کرد: سفارتخانه‌ها برگزیدگان المپیادهای کشور را شناسایی و آنها را جذب می‌کنند. برخی کشورها که با ما عناد دارند، مانند کانادا، بدون اینکه اتفاقی رخ دهد سفارتخانه خود را در ایران تعطیل کرد، اما بیشترین فعالیت را برای جذب نخبگان کشور ما دارد.

ولایتی با اشاره به واحدهای زیان‌ده دانشگاه آزاد، گفت: اینکه بگوییم واحدهای زیان‌ده را تعطیل کنیم در واقع پاک‌کردن صورت مسئله است. باید برنامه ریزی شود که واحدهای زیان‌ده دانشگاه با شناسایی توانمندی استانی و منطقه‌ای بتوانند فعالیت کنند.

وی خاطرنشان کرد: مدارس سمای این دانشگاه باید مانند کالج‌های خارج از کشور شوند که نه بتوان این مراکز را دبیرستان نامید و نه اینکه به عنوان دانشگاه فعالیت کنند، بلکه این مراکز نقش تربیت تکنسین در کشور را داشته باشند. اکنون کشور با مشکل کمبود تکنسین مواجه است.

رئیس هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی درباره محصولات تراریخته نیز گفت: تراریخته یک طرح استعماری است، چرا که در این طرح می‌خواهند گیاهان و حیوانات بومی را که به یک اقلیم عادت کرده‌اند از ریشه بزنند و خواستگاه آنها را به جای دیگری منتقل کنند. در این طرح به دنبال این هستند که کشور تبدیل به کویر لم‌یزرع شود.

ولایتی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد در کمیت به زمینه‌های خوبی دست یافته، تصریح کرد: باید کمیت و کیفیت در کنار یکدیگر قرار گیرند و هر دو این موضوعات لازم هستند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از فعالیت‌های فرهنگی که باید در کشور صورت گیرد، جذب نخبگان است تا بر این اساس فرار مغزها صورت نگیرد، بنابراین باید سرپرست دانشگاه آزاد و معاونت پژوهشی این دانشگاه به زودی برنامه عملیاتی برای جذب نخبگان در این دانشگاه را تدوین کنند تا براساس آن بتوانیم از فرار مغزها جلوگیری کرده و کادر لازم آموزشی و پژوهشی برای دانشگاه تربیت کنیم.

رئیس هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: باید نیازهای استانی و منطقه‌ای در کشور شناسایی شود و دانشگاه و واحدهای استانی در این راستا فعالیت کنند. همچنین برنامه داریم با دستگاه‌های صنعتی مختلف ارتباط برقرار کنیم و نیازهای آنها را شناسایی کنیم تا فعالیت‌های دانشگاه براساس این نیازها شکل گیرد. همچنین باید موضوع سند آمایش آموزش عالی مورد توجه قرار گیرد.

ارسال نظرات