کاهش 4 هزار تنی صید ماهی در دریای خزر

مدیرکل شیلات مازندران گفت: صید صیادان در دریای خزر از 7 هزار و ۵۰۰ تن به 3 هزار و ۵۰۰ تن کاهش پیدا کرده است.
کد خبر: ۸۸۷۰۴۵۵
|
۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۰

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، حسینعلی رستمی با تأکید بر پروژه‌های شیل‌گذاری در دریا خزر در فریدونکنار، اظهار کرد: پروژه شیل‌گذاری در راستای پروژه‌هایی است که به عنوان پروژه‌های اقتصاد مقاومتی با کمترین هزینه، گرایش به درون و ایجاد اشتغال پایدار انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته ۸۰ درصد ماهیانی که در دریا خزر می‌زیستند برای تخم‌گذاری به رودخانه‌ها رفته و سپس به دریا باز می‌گشتند، افزود: متوسطه صید صیادان در دریا خزر از 7 هزار و ۵۰۰ تن به 3 هزار و ۵۰۰ تن کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل شیلات مازندران با تأکید بر کمک شورای حفظ بیت‌المال از این پروژه، تصریح کرد: در سال ۱۳۸۶ پروژه شیل‌گذاری را ابتدا با یک شیل شروع کرده و اکنون حدود ۱۲ شیل و دو حوضچه‌های پرورش ماهی داریم.

این مسؤول با اشاره به ایجاد استخرها و فضاهای مصنوعی در سطح رودخانه‌ها و محل‌هایی که در آن صید انجام می‌شود و بازسازی ذخایر، بیان کرد: ما با استفاده از سه روش بازسازی ذخایر می‌کنیم که در نخستین روش بحث شیل‌گذاری و حفاظت از گوشه رودخانه برای تکثیر ماهی است.

رستمی با اشاره به سه روش بازسازی ذخایر، ادامه داد: روش دیگر برای بازسازی ذخایر تکثیر دریاچه مصنوعی است که به تخم‌کشی ماهی‌ها کمک می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: دولت ۲۰۰ هکتار زمین در روستای سمسکنده به ما اختصاص داده که امسال حدود ۱۰۰ میلیون لارو ماهی سفید آورده و حدود ۹۴ میلیون برای پرورش و بازسازی این ذخایر هزینه کردیم.

مدیرکل شیلات مازندران با تأکید بر گرایش فرهنگ مردم به سوی محیط زیست، اظهار کرد: حدود 5 هزار صیاد دارای مجوز در سراسر مازندران فعالیت داشته و از این محل های پرورش ماهی ارتزاق می‌کنند.

رستمی گفت: پایدار کردن این اشتغال از وظایف ما است که سبب می‌شود فرهنگ مردم به سوی حفظ محیط زیست گرایش پیدا کند و در همین راستا امیدواریم که همان طور که توانسته‌ایم دریاچه ارومیه را احیا کنیم، رودخانه‌های مازندران را نیز زنده کنیم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها