خبرهای داغ:
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقع جرم دادگستری استان فارس گفت: قانون از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت کامل کرده و جرم ارتکابی نسبت به آنها جنبه عمومی دارد.
کد خبر: ۸۸۷۶۹۱۹
|
۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۹
احمد رحمانیان با اشاره به اهمیت امربه‌معروف و نهی از منکر در آیات و روایات اظهار داشت: اجرای فریضه شرعی امربه‌معروف و نهی از منکر یکی از راه‌های مؤثر در پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی به ویژه ناهنجاری‌ و آسیب‌های اجتماعی، اخلاقی، فرهنگی، سیاسی و تقویت سلامت اداری است.

وی با بیان اینکه ممکن است افرادی در جامعه آمران به معروف و ناهیان از منکر را سرزنش کنند و کار آنها را بیهوده بدانند گفت: کسانی که در همه حال به این وظیفه شرعی مبادرت می‌ورزند مورد رحمت الهی قرار می‌گیرند.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان فارس یکی از اعمال ماه مبارک رمضان را ترویج این وظیفه شرعی دانست و عنوان کرد: آحاد مردم چنانچه در ماه مبارک رمضان در مکان‌های عمومی منکری از قبیل روزه‌خواری  و هنجارشکنی، اعمال خلاف اخلاق و عفت عمومی مشاهده کنند لازم است به وظیفه شرعی خود یعنی نهی از منکر به‌صورت قلبی، زبانی و نوشتاری اقدام کنند.

رحمانیان با اشاره به اینکه برخورد قهری یک وظیفه حکومتی و بر عهده مأموران ذی‌صلاح است، تصریح کرد: باید در این ماه پر برکت معروفاتی مانند روزه‌داری، عفو وگذشت، قانون مداری، صداقت، ایثار، انفاق، دستگیری مستمندان، تکریم ارباب‌رجوع در ادارات، حُسن خلق و رفتار، استغفار از گناهان، توکل به خدا وغیره تبلیغ و ترویج شود. 

وی با بیان اینکه امربه‌معروف ونهی از منکر ناظر به رفتار‌های علنی است، تأکید کرد: آمران به معروف و ناهیان از منکر می‌بایست از تجسس در اماکنی که در معرض دید عمومی نیست، ورود به حریم خصوصی افراد، تعرض به حیثیت آنان و توهین وافترا اجتناب کنند. 

معاون قضایی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان فارس خاطرنشان کرد: اماکنی که بدون تجسس در معرض دید عموم قرار می‌گیرد مانند قسمت‌های مشترک آپارتمان‌ها، هتل‌ها و بیمارستان‌ها و نیز وسایل نقلیه به استناد قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مشمول حریم خصوصی نیست. وی تأکید کرد در این قانون از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت شده است.

وی با اشاره به ثبت‌نام 3 هزار نفر در سامانه سجا استان فارس، افزود: بیشترین ثبت‌نام و همکاری با معاونت پیشگیری از وقوع در کشور را استان فارس داشته است  که امربه‌معروف و نهی از منکر نمونه‌ای از این همکاری‌ها است.

معاون قضایی دادگستری کل استان فارس با اشاره به کاهش 54 درصدی روزه‌خواری در نیمه اول ماه مبارک رمضان امسال، گفت: معاونت طرح جامع پیشگیری از روزه‌خواری و هنجارشکنی در ماه مبارک رمضان مشتمل بر 160 وظیفه برای21 دستگاه دولتی وغیردولتی پیش بینی کرده و پس از تصویب طرح در شورای پیشگیری از وقوع جرم استان فارس به‌عنوان یک طرح ملی از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به کلیه معاونتهای اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم سراسرکشور جهت اجرا ابلاغ شده است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها