معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی هرمزگان:

هرمزگان رتبه اول تولید محصولات خارج از فصل را در کشور دارد

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی هرمزگان گفت: هرمزگان رتبه اول تولید محصولات خارج از فصل را در کشور دارد.
کد خبر: ۸۸۷۹۱۸۴
|
۰۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۷
به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛به نقل از جهادکشاورزی هرمزگان،  سید حسن حسینی بیان داشت: سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل  در هرمزگان ۸۰هزار هکتار است که ازاین سطح ۵۲هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی و مابقی گندم وکلزا است.
 

حسینی افزود: از سطح ۵۲هزار هکتاری سبزی وصیفی حدود ۱میلیون و۶۰۰هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف می شود. به دلیل اجرای طرح اصلاح الگوی کشت، رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان، تولید امسال نسبت به سال قبل ۲۰درصد افزایش دارد.

 

حسینی خاطرنشان کرد: هندوانه، بادمجان، سیب زمینی، گوجه، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.

 

این مقام مسئول اظهارداشت: یکی از مهمترین برنامه های سازمان جهادکشاورزی در سال اقتصاد مقاومتی ، تولید واشتغال  توسعه فضاهای گلخانه ای و معرفی گونه های گیاهی  جدید واقتصادی به بهره بردارن است.

 

 حسینی خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت پیاز امسال ۹هزارو ۳۰۰هکتار وفلفل ۳هزارو ۸۰۰هکتار بود  و از این سطح بیش از  ۲۶۰هزار تن پیاز و  ۸۵هزار تن فلفل برداشت شد.

 

وی اظهارداشت: محصولات تولیدشده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه، روسیه، افغانستان، اکراین و عراق صادر شده است.


ارسال نظرات