خبرهای داغ:
این بالاترین هزینه ای است که یک فرمانده می دهد، اگر آنها که مجوز گرفته اند از این فرصت تاریخی استفاده نکنند، هم هزینه گزاف و سنگین رهبری را جبران نکرده اند، هم فرصتی تاریخی سوخته و هم آینده را از دست داده اند.
کد خبر: ۸۸۸۲۲۹۵
|
۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۳
به گزارش خبرنگار بسیج از خوانسار حجت الاسلام نوری امامزاده ئی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خوانسار گفت:فرمایش رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویی بسیار مهم و واجد معانی زیادی بود. نکاتی چند در باب این که دانشجو آتش به اختیار باشد در ادامه بیان خواهد شد:

۱- بدون تعارف، اولین معنی، بی فایده بودن عملکرد ساختارهای عریض و طویل فرهنگی است.
مجموعه هایی که قرار بود حاصل طراحی آنها، پرورش نیروی انقلابی و متعهد بشود. صدا و سیما، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی، سازمان تبلیغات اسلامی، قرارگاه فلان و تشکیلات بهمان و غیره اینها با همه کارهایشان، نتوانسته اند چنین ساختاری طراحی کنند.

۲-بدنه حزب اللهی، اغلب می اندیشد که در« آن بالا» یا در «آن پشت» یعنی در همان جاهایی که اسم بردم، اندیشمندانی در حال طراحی برای حفظ دستاورد های انقلابند! چون چنین فکر می کنند، دست روی دست گذاشته، منتظر فرمانند!

البته یواشکی عرض کنیم، خیلی ها هم هستند که تنبلی خود را پشت بی عملی آن مرکز پنهان می کنند!

 ۳-همزمان با آن عملکرد و این تصور، دشمن بیکار نیست و لحظه به لحظه پیش می آید و تلفات می گیرد. صدای فرمانده به رزمنده وسط میدان نمی رسد. هشدار ها و تشرهای مکرر و پی در پی جواب نداده و حتی برخی پنهانی، دل به دشمن داده اند!
۴- این حکم یک معنی مهم و کلیدی دیگر هم دارد. اگر به کسی بر نخورد، این فرمان یعنی رهبری دانشجوی دلسوز و تازه کار را از خیلی ها، با شعور تر، دغدغه مند تر، کاری تر و با عرضه تر می بیند.
۵-مثل جنگ نظامی، این فرمان یعنی هرکس با هر هنری که دارد، بهترین راه را برای حمله به «دشمن» پیدا کند و منتظر هیچ کس نماند. بگذار ژنرال ها، ژنرالی بکنند، شما کار دشمن را یکسره کنید.
۶-ضرورت تمرکز حملات به دشمن، ممکن است برخی را به این مسیر سوق دهد که هر حرکتی را مخالف فلان شخص و بهمان مجموعه معرفی کنند و به معارضه با آن بر خیزند! حتی برخی را به تشکیل«قرار گاه آتش به اختیار» تشویق کند! یک افسر وسط میدان نباید توجه کند، حق ندارد اسلحه اش را از جهت دشمن منحرف کند.
 

۷-این بالاترین هزینه ای است که یک فرمانده می دهد. اگر آنها که مجوز گرفته اند از این فرصت تاریخی استفاده نکنند، هم هزینه گزاف و سنگین رهبری را جبران نکرده اند، هم فرصتی تاریخی سوخته و هم آینده را از دست داده اند.
۸- این فرمان پیش از این فقط یک بار صادر شده و آن افراد با سربلندی و آبرو از این آزمون بیرون آمدند. روزهای آغازین جنگ، وسعت جنگ به گونه ای بود که ساختار ارتش آن روز جوابگو نبود. هسته های پراکنده ولی متحد المرکز «جنگ های نا منظم» شکل گرفت.

شهید چمران، شاهرخ ضرغام و خیلی از فرماندهان امروز سپاه و ارتش با این هسته ها همکاری کردند، شهرهای مهمی حفظ شد و عملیات های بزرگی از دل همین تشکیلات و تجربیات ارزشمند رقم خورد.
آنها آبرو داری کردند و نامشان برای همیشه در تاریخ قرین افتخار شد.
امید که افسران کنونی هم چنین ند.

هرزه گویی بیماردلان بی اهمیت است

جماعتی هرزه دهان، فرمان آقا را به هرج و مرج، بگیر و ببند، کشتار(!) هنرمندان و قتل های زنجیره ای (که از قضا در دوره اصلاحات اتفاق افتاد)، اسید پاشی و غیره ربط می دهند! اینان همانند آنچه که قرآن در حقشان می فرماید:«فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا» هرکاری کنیم و هرچه بگوئیم، اینان همینند. اهمیتی ندهید.

ارسال نظرات
پر بیننده ها