مدیر جهاد کشاورزی مرند:
45درصد محصولات باغی مرند صادر می شود/ مرند رتبه نخست تولید زردآلو
مدیر جهاد کشاورزی مرند گفت: 16 رقم محصول سردرختی با میانگین 169 هزار و 700 تن در سال در این شهرستان تولید و از این مقدار 45درصد به کشورهای آسیای میانه و ترکیه و حوزه خلیج فارس صادر می شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، منوچهر رحمانی
افزود: بقیه تولیدات باغی به صورت تازه خوری و یا پس از فراوری در خود
شهرستان و یا سایر نقاط کشور مصرف می شود.
وی با اشاره به اینکه سالانه در حدود 44 هزار تن زردآلو در این شهرستان تولید می شود، گفت: از این میزان تولید 25درصد به صورت تازه خوری مصرف و 75درصد فرآوری می شود.
وی گفت: به علت حوادث طبیعی اوایل بهار از جمله سرمازدگی و عدم تلقیح گل درختان زردآلو کاهش 60 تا 70 درصدی تولید این محصول در سال جاری پیش بینی می شود.
رحمانی خاطرنشان کرد: شهرستان مرند از نظر تولید زردآلو در سطح استان مقام اول را به خود اختصاص داده است و حدود 3000 نفر در امر تولید و فرآوری این محصول اشتغال دارند.
وی با اشاره به اینکه 35 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در این شهرستان فعال است، گفت: زردآلو، سیب، گردو، بادام، پسته، آلو، گوجه سبز، گیلاس و آلبالو از جمله محصولات باغی این شهرستان است.
رحمانی با بیان اینکه شهرستان مرند به عنوان بزرگترین قطب تولید خشکبار قیسی محسوب می شود، گفت: کشاورزان شهرستان به تولید قیسی اهمیت زیادی می دهند و سالهاست از طریق آبا و اجداد خود نحوه تولید قیسی و برگه را به صورت سینه به سینه حفظ کرده اند و اکنون نیز با تکیه بر تجربه و امکانات سنتی در تولید قیسی حرف اول را در منطقه می زنند.
وی با اشاره به اینکه سالانه در حدود 44 هزار تن زردآلو در این شهرستان تولید می شود، گفت: از این میزان تولید 25درصد به صورت تازه خوری مصرف و 75درصد فرآوری می شود.
وی گفت: به علت حوادث طبیعی اوایل بهار از جمله سرمازدگی و عدم تلقیح گل درختان زردآلو کاهش 60 تا 70 درصدی تولید این محصول در سال جاری پیش بینی می شود.
رحمانی خاطرنشان کرد: شهرستان مرند از نظر تولید زردآلو در سطح استان مقام اول را به خود اختصاص داده است و حدود 3000 نفر در امر تولید و فرآوری این محصول اشتغال دارند.
وی با اشاره به اینکه 35 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در این شهرستان فعال است، گفت: زردآلو، سیب، گردو، بادام، پسته، آلو، گوجه سبز، گیلاس و آلبالو از جمله محصولات باغی این شهرستان است.
رحمانی با بیان اینکه شهرستان مرند به عنوان بزرگترین قطب تولید خشکبار قیسی محسوب می شود، گفت: کشاورزان شهرستان به تولید قیسی اهمیت زیادی می دهند و سالهاست از طریق آبا و اجداد خود نحوه تولید قیسی و برگه را به صورت سینه به سینه حفظ کرده اند و اکنون نیز با تکیه بر تجربه و امکانات سنتی در تولید قیسی حرف اول را در منطقه می زنند.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار