مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم‌آباد گفت: جوجه ریزی در واحدهای گوشتی خرم‌آباد در تیرماه ۹۶ نسبت به خردادماه سال جاری ۲۲ درصد کاهش یافت.
کد خبر: ۸۸۹۱۶۲۲
|
۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶

مراد بیرانوند، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج از لرستان، اظهار داشت: روند افزایشی درجه حرارت، گرمای کم‌سابقه هوای تابستان و نیز تغییر الگوی مصرف غذایی و کاهش تقاضای مصرف‌کنندگان، روند جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ را در فصل تابستان نسبت به فصل بهار کاهش می‌دهد.

وی افزود: گرمای بی‌سابقه در اوایل تیرماه و روند افزایشی آن سبب کاهش جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی خرم‌آباد ۲۲ درصد نسبت به خردادماه شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم‌آباد با اشاره به اینکه واحدهای مرغ گوشتی شهرستان خرم‌آباد در تیرماه ۳۸۲ هزار قطعه جوجه ریزی داشته‌اند، بیان کرد: روند افزایش قیمت گوشت مرغ در این فصل طبیعی است و در صورت نیاز و کشش بازار مصرف؛ جهت تنظیم قیمت بازار مرغ می‌توانیم از ذخیره مرغ منجمد در سردخانه‌های شرکت پشتیبانی استان استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود با توجه به جوجه ریزی صورت گرفته؛ در اواخر نیمه اول تا پایان مردادماه بیش از ۸۰۰ تن گوشت مرغ گرم درجه‌یک وارد بازار مصرف شود.

بیرانوند خاطرنشان کرد: با کاهش درجه حرارت هوا از نیمه دوم مردادماه جوجه ریزی واحدهای تولیدی مرغ گوشتی روند عادی به خود می‌گیرند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات