پیگیری بسیج/ 8سال تا رسیدن به چشم انداز 1404؛ دستاوردها و غفلت‌ها/7
مصباحی‌مقدم گفت: افقی که در سند چشم انداز 1404 برای کشور دیده شده، دست یابی به جایگاه نخست منطقه است با این وجود ما در بسیاری از بخش های اقتصادی کشور علی الخصوص نظام پولی و بانکی با مشکلات متعددی مواجه هستیم.
کد خبر: ۸۸۹۶۱۵۷
|
۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۳

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، آبان ماه سال 1382 بود که رهبر معظم انقلاب طی اقدامی انقلابی سند چشم انداز 20 ساله ای را ابلاغ کردند تا کشور در این مدت به قله پیشرفت، توسعه و سازندگی در منطقه برسد. این برنامه علی‌رغم اینکه به صورت کلی بیان شده بود، اما راه روشنی برای دولت ها بود تا با بسیج امکانات، اختیارات و تدابیر خاص بتوانند کشور را هرچه بیشتر به اهداف این سند نزدیکتر کنند.

امروز اما دولت دوازدهم آخرین دولتی است که باید اقدامات پایانی رسیدن به اهداف چشم انداز 1404 را عملیاتی کرده و دولت بعد، دولت رونمایی کننده از سند مذکور است. با این حال این سؤال پیش می آید که با وجود وضع نابسامان اقتصادی در همه بخش های کشور که در چند سال اخیر به اوج خود رسیده است، چطور می توان انتظار تحقق یافتن اهداف این سند را داشت؟

حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس نهم در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، در همین خصوص به ضعف های نظام پولی و مالی کشور اشاره کرد و گفت: افقی که در سند چشم انداز 1404 برای کشور دیده شده، دست یابی به جایگاه نخست منطقه است با این وجود ما در بسیاری از بخش های اقتصادی کشور علی الخصوص نظام پولی و بانکی با مشکلات متعددی مواجه هستیم.

وی با اشاره به طرح اصلاح نظام بانکی اظهار داشت: باید به این طرح که هم اکنون در دستور کار مجلس شورای اسلامی است امیدوار بود چراکه جزئیات آن توانایی از بین بردن منافذی که هم اکنون در نظام بانکداری کشور موجود است را دارد.

این اقتصاددان تصریح کرد: مجلس بحث و بررسی بر روی این طرح را پیگیری می کند و تأخیر در تصویب آن دلیلی بر بی توجهی مجلس نسبت به نظام بانکداری نیست. هم اکنون کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به شدت پیگیر نهایی شدن طرح است و به جرأت می توان گفت که این اصلاحیه می تواند بسیاری از مشکلات نشأت گرفته از نظام بانکی را در داخل کشور کمرنگ کند.

ارسال نظرات