عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران:

نظریه گرمایش زمین با انتشار گازهای گلخانه ای علمی نیست

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران در جمع کارکنان و بسیجیان ناحیه دانشجویی آذربایجان شرقی با اشاره به معاهده اقلیمی پاریس، گفت: نظریه گرمایش زمین با انتشار گازهای گلخانه ای خود دارای جنبه اثبات شده علمی نیست و در اصل موضوع تشکیک وجود دارد.
کد خبر: ۸۸۹۹۹۷۴
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۳

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، یوسف قویدل افزود: متاسفانه به علت اینکه اکثر مجله های علمی دست طرفداران این نظریه است و از جنبه سیاسی منافعی را برای قدرت های جهانی در پی دارد مردم را به حد باور گرمایش زمین با گازهای گلخانه ای رسانده اند، غافل از اینکه علت اصلی گرمایش زمین، خورشید است و حتی در نظریه های اقلیم شناسی پیش بینی ها از دوره بین یخچالی و سوق پیدا کردن زمین به سمت سرد شدن ناگهانی خبر می دهد.

وی اظهار داشت: تغییر اقلیم همیشه مضر نیست و حتی در برخی مکان ها مفید نیز واقع می شود. حتی اگر با گفته های خود غربی ها بسنجیم، 95 درصد گازهای گلخانه ای بخار آب است و 5 درصد آن گازهای دیگر که جالب است طرفداران نظریه گرمایش زمین به 5 درصدی اعتنا می کنند که تاثیرش در برابر 95 درصد بسیار کم است.

قویدل ادامه داد: چیزی که ایران پذیرفته است در حالت فعلی کاهش 4 درصدی و در حالت رشد اقتصادی کاهش 12 درصدی انتشار گازهای گلخانه ای در ایران است که برای کاهش چهار درصدی هزینه ای معدل 52 میلیارد دلار(یعنی چیزی در حدود 200 هزار میلیارد تومان) لازم است که اصلا معلوم نیست چنین منبع عظیم مالی از کجا تامین خواهد شد؟

وی اضافه کرد: این مسئله در سند INDC یا همان سند کاهش آلایندگی کشور که مطابق با معاهده پاریس تنظیم شده است وجود دارد و اینکه برای اجرای این کار ما باید بسیاری از صنایع فعلی خود مانند نفت و گاز را که در حال حاضر با فناوری قدیمی کار می کنند تعطیل کنیم که در چنین وضعیت رکود و بیکاری در کشور نشدنی است.

قویدل گفت: امریکا برای عدم کاهش تولید ملی خود این سند را نپذیرفت و روسیه نیز فعلا نپذیرفته است و پاکستان برای نمونه 45 میلیارد دلار خواسته تا دست به اجرا بزند، علاوه بر این، اجرای این سند که برپایه یک نظریه استعماری استوار است تا نظریه علمی، جنبه های امنیتی را نیز در پی دارد مانند نظام بازرسی ها که موجب می شود آن ها به راحتی به بهانه های زیست محیطی از همه جای کشور ما بتوانند بازرسی کنند، همچنین درصورت عدم اجرای بندهای معاهده پاریس تحریم هایی شدید تر از برجام در انتظار کشور است!

این متخصصجغرافیای طبیعی و آب و هواشناسی در خصوص تصویب معاهده مورد نظر در مجلس بیان داشت: متاسفانه شاهد هستیم ترجمه ای که در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است نیز به درستی ترجمه نشده و کلماتی که از نظر حقوقی دارای بار معنایی خاصی است به صورت دیگری ترجمه شده که نمایندگان مجلس باید دقت لازم را داشته باشند.

قویدل تصریح کرد: همچنین موجب تاسف است که در سازمان محیط زیست کشور افرادی خارج از تخصص و با رشته های نامربوط مانند رشته های فنی و ... در این موارد مهم تصمیم گیری می کنند و برای مثال چندی پیش کنفرانس ملی تغییر اقلیم برگزار کردند و مصوباتی داشتند که برای افراد متخصص جای بسی تعجب و مضحک بود.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید مدرس تهران گفت: امیدواریم با روشنگری و توجه مسئولان زیربط از تصویب چنین معاهده های الزام آور و خطرناک برای کشور از جنبه های امنیتی و حقوقی جلوگیری شود.

قویدل در پایان اظهار داشت: به این نکته نیز باید توجه کرد که طرف مقابل ما یعنی قدرت های جهانی پیشنهاد دهنده این معاهده، خود بیش از 400 سال است که به انتشار گازهای گلخانه ای مشغولند و کشور های در حال توسعه ای مثل ایران هنوز به سهم آن ها در انتشار گاز های گلخانه ای نرسیده اند.

اضافه بر این آنها هیچ گاه در معاهده های قبلی خود نیز نه تنها به فکر منافع ما نبوده اند بلکه بدقولی های فراوانی نیز از آن ها دیده شده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار