پیگیری بسیج/ 8سال تا رسیدن به چشم انداز 1404؛ دستاوردها و غفلت‌ها/14

هم افزایی و اجرای اقتصاد مقاومتی؛ شرط تحقق سند چشم انداز

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: سیاست های اقتصاد مقاومتی باید مبنا و اساس برنامه ها و طرح های دولت باشد، چراکه اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخشی برای اقتصاد نابسامان کشور است.
کد خبر: ۸۹۰۶۸۲۲
|
۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۲:۵۷

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، آبان ماه سال 1382 بود که رهبر معظم انقلاب طی اقدامی انقلابی سند چشم انداز 20 ساله ای را ابلاغ کردند تا کشور در این مدت به قله پیشرفت، توسعه و سازندگی در منطقه برسد. این برنامه علی‌رغم اینکه به صورت کلی بیان شده بود، اما راه روشنی برای دولت ها بود تا با بسیج امکانات، اختیارات و تدابیر خاص بتوانند کشور را هرچه بیشتر به اهداف این سند نزدیکتر کنند.

امروز اما دولت دوازدهم آخرین دولتی است که باید اقدامات پایانی رسیدن به اهداف چشم انداز 1404 را عملیاتی کرده و دولت بعد، دولت رونمایی کننده از سند مذکور است. با این حال این سؤال پیش می آید که با وجود وضع نابسامان اقتصادی در همه بخش های کشور که در چند سال اخیر به اوج خود رسیده است، چطور می توان انتظار تحقق یافتن اهداف این سند را داشت؟

محمدرضا نجفی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری بسیج، با انتقاد از سومدیریت های صورت گرفته در حوزه کنترل سرمایه، اظهار داشت: مهم ترین اقدامی که می توان در جهت تحقق اهداف سند چشم انداز 20 سال انجام داد، به حداکثر رساندن بهره‌وری است، متأسفانه ما در بسیاری از مواقع سرمایه های کشور را مستهلک می‌کنیم و در نهایت اثربخشی لازم از منابع و سرمایه موجود حاصل نمی شود.

 وی با بیان اینکه مدیریت نادرست، هزینه های مازادی را بر اقتصاد کشور تحمیل می کند، افزود: اگر همه اشخاص حقیقی و حقوقی که در اداره کشور نقش دارند، با حفظ اصولشان در کنار یکدیگر قرار بگیرند و برنامه ها را با استفاده از ظرفیت های تجمیع شده پیش ببرند، در اینصورت می توانیم امیدوار باشیم که در سال 1404 بخش قابل توجهی از اهداف پیش بینی شده در سند چشم انداز محقق شود.

 عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد: سیاست های اقتصاد مقاومتی باید مبنا و اساس برنامه ها و طرح های دولت باشد، چراکه اقتصاد مقاومتی نسخه شفابخشی برای اقتصاد نابسامان کشور است.

ارسال نظرات