لیلا زارع آشپز کردستانی با ارائه غذا‌های بومی سفره کردستان، انواع دمنوش‌های منطقه و همچنین حلوای گل زرد به عنوان منحصر بفرد‌ترین دسر کردستان در بخش مسابقه دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی حائز مقام سوم گردید
کد خبر: ۸۹۱۳۸۵۳
|
۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، آوات مکاری رئیس گروه تبلیغات و بازاریابی گردشگری استان با اعلام این خبر گفت: اعضای تیم داوری دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان پس از جمع بندی امتیازات خانم لیلا زارع به‌عنوان نفرسوم جشنواره معرفی کردند.


مکاری ادامه داد: این جشنواره هر ساله در استان زنجان برگزار می‌گردد و اداره کل میراث فرهنگی استان نمایندگانی را در بخش‌های مختلف به این جشنواره اعزام می‌کند.


مکاری ضمن تبریک به فعالان و کارکنان بخش‌های مختلف غذا و نوشیدنی کردستان، غذاها، دسر‌ها و دمنشو‌های کردستان را در سطح کشور کم‌نظیر خواند واظهار داشت: خوشبختانه امسال نیز نمایندگان استان به مثابه سال‌های گذشته خوش درخشیدند.

انتهای پیام/7727
ارسال نظرات