لیلا زارع آشپز کردستانی با ارائه غذاهای بومی سفره کردستان، انواع دمنوشهای منطقه و همچنین حلوای گل زرد به عنوان منحصر بفردترین دسر کردستان در بخش مسابقه دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی حائز مقام سوم گردید
به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، آوات مکاری رئیس گروه تبلیغات و بازاریابی گردشگری استان با اعلام این خبر گفت: اعضای تیم داوری دوازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان پس از جمع بندی امتیازات خانم لیلا زارع بهعنوان نفرسوم جشنواره معرفی کردند.
مکاری ادامه داد: این جشنواره هر ساله در استان زنجان برگزار میگردد و اداره کل میراث فرهنگی استان نمایندگانی را در بخشهای مختلف به این جشنواره اعزام میکند.
مکاری ضمن تبریک به فعالان و کارکنان بخشهای مختلف غذا و نوشیدنی کردستان، غذاها، دسرها و دمنشوهای کردستان را در سطح کشور کمنظیر خواند واظهار داشت: خوشبختانه امسال نیز نمایندگان استان به مثابه سالهای گذشته خوش درخشیدند.
انتهای پیام/7727
مکاری ادامه داد: این جشنواره هر ساله در استان زنجان برگزار میگردد و اداره کل میراث فرهنگی استان نمایندگانی را در بخشهای مختلف به این جشنواره اعزام میکند.
مکاری ضمن تبریک به فعالان و کارکنان بخشهای مختلف غذا و نوشیدنی کردستان، غذاها، دسرها و دمنشوهای کردستان را در سطح کشور کمنظیر خواند واظهار داشت: خوشبختانه امسال نیز نمایندگان استان به مثابه سالهای گذشته خوش درخشیدند.
انتهای پیام/7727
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
آخرین اخبار