معاون استاندار و فرماندار شاهرود:

احداث شهرک سینمایی برای شهرستان یک ضرورت/ایجاد دهکده سلامت در سند چشم انداز شاهرود

هاشمی در جلسه بررسی سند چشم انداز توسعه شاهرود گفت: ایجاد دهکده سلامت در حوزه شهرستان را می توانیم در سند چشم انداز قرار دهیم که علاوه بر گردشگری به توسعه حوزه بهداشت نیز کمک می کند.
کد خبر: ۸۹۳۰۶۱۶
|
۱۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از شاهرود، سید محمدرضا هاشمی در جلسه بررسی سند چشم انداز توسعه شاهرود که به میزبانی سالن ولایت فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد با بیان اینکه برای به کارگیری سند چشم انداز باید از ظرفیت‌های دانشگاهی و نخبگان نیز استفاده شود، اظهار کرد: شاهرود به طور متوسط سالانه ۳۶ هزار دانشجو دارد و انتظار می‌رود این شهرستان به عنوان شهر دانشگاهی در استان معرفی و ایجاد منطقه ویژه فناوری و مرکز رشد مد نظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه احداث شهرک سینمایی برای شهرستان یک ضرورت محسوب می‌شود، افزود: برای ساخت فیلم مختارنامه بیش از ۱۰۰ نفر در شاهرود مشغول به کار شدند و در ساخت فیلم سلمان فارسی داوود میرباقری توسعه فضای دیجیتالی و احداث شهرک سینمایی باید در چشم انداز توسعه شهرستان مطرح شود.
رئیس شورای اداری شاهرود با بیان اینکه شاهرود می‌تواند به عنوان مرکز آب درمانی مطرح شود، خاطر نشان کرد: ایجاد دهکده سلامت در حوزه شهرستان را می‌توانیم در سند چشم انداز قرار دهیم که علاوه بر گردشگری به توسعه حوزه بهداشت نیز کمک می‌کند.
هاشمی با بیان اینکه در حوزه شهرستان وجود گیاهان دارویی می‌تواند به ایجاد یک فرصت سرمایه گذاری بیان شود، عنوان کرد: با توجه به اینکه شرق استان سمنان مستعد پرورش گیاهان دارویی است لذا می‌توان با بهره گیری از این ظرفیت و با همکاری جهادکشاورزی، منابع طبیعی و دانشگاه توسعه مراکز پژوهشی در گیاهان دارویی را در سند چشم انداز شهرستان قرار دهیم.
وی ادامه داد: توسعه ناوگان ریلی در دستور کار قرار دارد که هم اکنون کار مطالعاتی راه آهن شاهرود-طبس در دست اقدام است و با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در شهرستان وجود دارد ایجاد بندر خشک یکی از خواسته‌های به حق مردم، باید محقق شود.
فرماندار شاهرود با بیان اینکه باید توسعه ورزش‌های همگانی و توجه به توسعه ورزش بانوان در دستور کار قرار گیرد، بیان کرد: بانوان ورزشکار طی سنوات اخیر در حوزه کشوری مدال آور بودند لذا گسترش ورزش بانوان در افق‌های سند چشم انداز توسعه باید لحاظ شود.
هاشمی اضافه کرد: گسترش صنایع معدنی و تبدیلی شاهرود، پتاس، مس، سیمان و زغال سنگ باید توجه بیشتری صورت گیرد و همچنین ایجاد مرکز توسعه اقتصادی شاهرود در اکثر شهرستان‌ها پیش بینی شده است.
برش شهرستانی مطالعات آمایش سرزمین استان سمنان ارائه شد
حمید رضا عزیزالدین پیش از ظهر یک شنبه در جلسه بررسی سند چشم انداز توسعه شاهرود به میزبانی فرمانداری ویژه این شهرستان با بیان اینکه طرح آمایش سرزمین با فراز و فرود‌های بسیار در خرداد ماه سال جاری به تصویب رسید، ابراز داشت: سازمان برنامه و بودجه با کمک فرمانداران به این نتیجه رسید که در برنامه ریزی جدید مسئولان دستگاه اجرای خودشان برای ایجاد تحول پیش قدم شوند که این کار تنها با مشارکت همگان میسر خواهد شد.
وی همچنین درباره سند چشم انداز نیز، افزود: در این طرح از فرمانداران خواسته شد تا موارد پیشنهادی خود را در جغرافیای شهرستان ارائه دهند که در این سند ۴۰ جلد مربوط به مطالعات وضع موجود و ۱۰ جلد مابقی سیاست گذاری و آینده نگری را شامل می‌شود.
معاون دفتر سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری سمنان همچنین تصریح کرد: برای اینکه دسترسی به ۵۰ جلد سند راهبردی استان آسان‌تر شود برش شهرستانی مطالعات آمایش سرزمین برای فرمانداران ارائه شد که فرآیند تدوین آن با مشارکت شهرستان‌ها و جمع آوری اطلاعات به انجام رسید.
عزالدین با بیان اینکه اساس کار تدوین آمایش بر مبنای برنامه ریزی مشارکتی است، ابراز داشت: مشاور برای اولین گام تدوین سند چشم انداز را پیشنهاد داده است که سه قسمت چشم انداز، سیاست‌ها و اقدامات را شامل می‌شود.
وی افزود: مطالبه به حق نمایندگان مجلس و فرمانداران از سازمان مدیریت برنامه و بودجه این بود که در جغرافیای شهرستان با قراردارد جداگانه و با یک کار و روش جدید سند چشم انداز آغاز شود که بعد از جمع آوری اطلاعات در افق بلند مدت ۱۵ ساله بدانیم که در شهرستان قرار است به کجا برسیم.
معاون دفتر سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری سمنان تاکید کرد: سند چشم انداز مجموعه‌ای از خواسته‌ها و آرزوی بلند دست یافتنی است که با توجه به امکانات و ظرفیت‌ها و برنامه ریزی این امر امکان پذیرخواهد بود.
ارسال نظرات
آخرین اخبار