مدیر سرمایه‌گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان:

معرفی پرونده های کشاورزی ثبت شده در سامانه بهین یاب برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل

تمامی پرونده های کشاورزی ثبت شده در سامانه «بهین یاب» پس از بررسی های کارشناسی در واحد های تخصصی، در کارگروه استانی متشکل از نمایندگان دستگاه های ذیربط و بانک‌ها به تصویب رسیده و برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی می شوند.
کد خبر: ۸۹۳۵۰۶۰
|
۲۵ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۱

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیر سرمایه‌گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: تامین مالی بنگاه های تولیدی کوچک، متوسط و طرح های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی 60 درصد در قالب سامانه «بهین یاب» از جمله طرح های در دستور کار در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی است که از سال گذشته در سراسر کشور در حال اجراست.

حجت‌الله قصابی افزود: سال گذشته در مجموع به 178 واحد تولیدی کشاورزی در استان زنجان مبلغ 658 میلیارد و 994 میلیون ریال در قالب طرح رونق تولید تسهیلات پرداخت شده است.  

وی با اشاره به اینکه امسال ثبت نام واحدهای تولیدی در سامانه «بهین یاب» از 6 مرداد ماه آغاز شده است، اظهارداشت: در سال جاری تاکنون 166 واحد تولیدی کشاورزی از مناطق مختلف استان در این سامانه ثبت نام کرده اند که از این تعداد 84 واحد به تایید و تصویب کارگروه استانی رسیده و واجد شرایط پرداخت تسهیلات شناخته شده اند.

قصابی با اشاره به اینکه هم اکنون 72 واحد از 84 واحد تولیدی واجد شرایط برای اخذ تسهیلات طرح رونق تولید در استان زنجان به بانک های عامل معرفی شده اند، تصریح کرد: امسال تاکنون به 12 واحد تولیدی کشاورزی در استان مبلغ 63 میلیارد و 100 میلیون ریال در قالب طرح رونق تولید تسهیلات پرداخت شده و اعطای تسهیلات برای مابقی واحدها نیز در دست اقدام است.

مدیر سرمایه‌گذاری سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان بیان داشت: تمامی پرونده های کشاورزی ثبت شده در سامانه «بهین یاب» پس از بررسی های کارشناسی در واحد های تخصصی، در کارگروه استانی متشکل از نمایندگان دستگاه های ذیربط و بانک‌ها به تصویب رسیده و برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی می شوند.

وی با بیان اینکه در سال جاری طرح های نیمه تمام و طرح های با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد در اولویت پرداخت تسهیلات خواهند بود، خاطرنشان کرد: تسهیلات طرح رونق تولید با سود و کارمزد 18 درصد پرداخت می‌شود.

قصابی در پایان امکان پرداخت تسهیلات به طرح های دارای چک برگشتی و بدهی های غیر جاری را به عنوان مزیت تسهیلات طرح رونق تولید برشمرد و بیان داشت: در این راستا چک برگشتی متقاضی باید از 25 درصد تسهیلات پرداختی و بدهی های غیر جاری نیز از مجموع تسهیلات پرداختی کم تر باشد.

 

ارسال نظرات