استاندار هرمزگان:

اجازه ایجاد رانت به هیچ‌کس در حوزه صیادی نمی‌دهم

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه اجازه ایجاد رانت در حوزه صیادی به هیچ‌کس نمی‌دهم، تصریح کرد: ظرفیت دریا در استان باید برای نیروهای بومی باشد و به‌طور حتم با نیروهای بومی که مجوز صید به کشتی‌های خارجی واگذار می‌کنند، باید برخورد شود.
کد خبر: ۸۹۴۲۹۱۶
|
۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۰

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ؛فریدون همتی در جلسه ستاد مدیریت و راهبری اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان بابیان اینکه نباید با کوتاهی در مدیریت سبب خالی شدن سکنه روستاها در پی بحران بی‌آبی باشیم، تصریح کرد: باید هر چه سریع‌تر تکلیف چاه‌های فاقد مجوز مشخص شود تا شاهد بی‌آبی در سال‌های آینده در روستاها و مهاجرت آن‌ها نباشیم.

وی با اشاره به اینکه باید از طریق رسانه‌ها و تریبون‌های نماز جمعه در خصوص مدیریت صحیح منابع آب و عدم حفر چاه غیرمجاز فرهنگ‌سازی کرد، اضافه کرد: هرمزگان از لحاظ منابع آبی در خط قرمز قرار دارد و نباید کاری کنیم که دشت‌های آن از بین رود و آیندگان سبب مدیریت کنونی افسوس بخورند.

همتی با تأکید بر هماهنگی مدیری آب استان با سیستم قضایی در خصوص تعیین تکلیف چاه‌های غیرمجاز استان هرمزگان، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی باانگیزه و توان چند برابر گذشته کار اساسی انجام داد و اینکه گفته می‌شود هنوز وضعیت 400 چاه غیرمجاز مشخص نشده جای تأسف دارد و باید هرچه زودتر این موضوع روشن شود وگرنه با این بی‌توجهی‌ها مرگ دشت‌ها و منابع آبی استان را تسریع می‌بخشیم.

عالی‌ترین مقام دولت در استان هرمزگان در خصوص مشکل استفاده از فاضلاب تصفیه‌شده در شهر بندرعباس با تأکید بر پیگیری جدی در خصوص حل این مشکل از مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان خواست برای هفته آینده جلسه‌ای را با مسئولان کشوری هماهنگ کند تا در این جلسه ‌این مشکل مطرح و برای رفع آن تصمیم منطقی و سریع گرفت.

همتی ادامه داد: باید از پساب در بسیاری از امور استفاده کرد تا بتوانیم با بحران آب در کشور مقابله کرد و این ظرفیت مهم در شهر بندرعباس باید به کار گرفته شود.

وی همچنین با اشاره به توزیع 168 میلیارد تومان اعتبار در بین دستگاه‌های اجرایی، افزود: از این میزان 6 میلیارد و 600 میلیون تومان جهت تعمیر و تجهیز، 30 درصد جهت مصارف خدماتی و 67 درصد در بین پروژه‌های عمرانی دستگاه‌های اجرایی تقسیم‌شده است و 20 درصد از اعتبارات هم در جهت اقدامات تشخیصی و فوریتی نیز دیده‌شده است.

استاندار هرمزگان بابیان اینکه این اعتبارات باید به‌گونه‌ای هزینه شود که ابتدا طرح‌های نیمه‌تمام کامل شود، اضافه کرد: طبق گفته مسئولان ذی‌ربط با این بودجه تا پایان سال باید 300 پروژه عمرانی در استان هرمزگان به بهره‌برداری برسد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اجازه ایجاد رانت در حوزه صیادی به هیچ‌کس نمی‌دهم، تصریح کرد:  ظرفیت دریا در استان باید برای نیروهای بومی باشد و به‌طور حتم با نیروهای بومی که مجوز صید به کشتی‌های خارجی واگذار می‌کنند، باید برخورد شود.

همتی بابیان اینکه نباید به کشتی‌های خارجی مجوزی برای صید اعطا شود، اضافه کرد: چرا با اهمال‌کاری موجب بیکاری صیادان هرمزگانی شویم و با روش‌هایی سبب ضرر به زیستگاه آبزیان در منطقه تحت حفاظت هرمزگان شویم.

وی خطاب به رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، گفت: اعتراض من را به مسئولان شیلات کشور برسانید و برگزاری جلسه‌ای مشترک برای ساماندهی این موضوع را هماهنگ کنید.

همتی ادامه داد: سریعاً باید گزارش وضع صیادی و حضور کشتی‌های خارجی در استان هرمزگان به بنده داده شود تا برای آن تصمیم‌گیری جدی گرفته شود.

همچنین استاندار هرمزگان خطاب به مدیرعامل شرکت گاز استان هرمزگان خاطرنشان کرد: نباید هیچ‌کدام از صنایع و بنگاه‌های اقتصادی استان هرمزگان به دلیل کمبود گاز دست از کار بکشند و باید در این خصوص تصمیم‌گیری لازم صورت بگیرد.

همتی در ادامه با تأکید بر لزوم كوتاه شدن فرآيند صدور مجوزهاي سرمايه‌گذاري در استان هرمزگان، اظهار کرد: از هيچ دستگاه استاني قابل‌پذیرش نيست كه زمان صدور مجوزهاي سرمايه‌گذاري بيشتر از يك هفته تا 10 روز طول بكشد.

وي ادامه داد: درخواست‌هاي سرمايه‌گذاري از گذشته در استان وجود دارد كه شش ماه تا يك سال است كه هنوز به نتيجه نرسيده و مديران دستگاه‌هاي اجرايي استان هرمزگان تا پايان آبان ماه فرصت دارند وضعيت درخواست‌هاي سرمايه‌گذاري كه از گذشته بوده را تعيين تكليف كنند.

استاندار هرمزگان افزود: مديران استان موظف هستند صدور مجوزهايي كه مربوط به دستگاه‌هاي مركزي در تهران است را نيز پيگيري كنند.

همتي بابیان اينكه دستگاه‌هاي اقتصادي و مرتبط با صدور پروانه احداث و بهره‌برداري بايد به‌محض دريافت تقاضاي سرمايه‌گذاري آن را طي يك هفته تا 10 روز تعيين تكليف كرده و پاسخ و مجوز مربوطه را صادر كنند، تصريح كرد: مركز خدمات سرمايه‌گذاري هرمزگان نيز در طبقه دوم ساختمان بورس استان فعال‌شده و نرم‌افزاري نيز در اين مركز راه‌اندازی شده كه هر درخواست سرمايه‌گذاري در آن ثبت شود را به دستگاه‌هاي مربوطه ارجاع مي‌دهد و آن‌ها موظف هستند ظرف 10 روزبه آن پاسخ دهند و نمايندگان دستگاه‌هاي اجرايي نيز در اين مركز حضور دارند.

وي اضافه كرد: فرمانداران در شهرستان‌ها نيز مسئول مستقيم پيگيري امور مربوط به سرمايه‌گذاران هستند و بايد از سرمايه‌گذاران استقبال و محيط را براي پذيرش و كار آن‌ها فراهم كنند.

استاندار هرمزگان با تأکید بر اينكه اجازه نخواهيم داد هيچ دستگاهي براي كار سرمايه‌گذاران سنگ‌اندازي كند، بيان کرد: اولويت ما در كنار تأمین امنيت جامعه، اقتصاد است و همه دستگاه‌ها بايد توان خود را قرار دهند تا شرايط براي سرمايه‌گذاري روان شود.

همتي گفت: بايد جذابيت و مشوق‌هاي مختلف براي سرمايه‌گذاري در شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان ايجاد كنيم تا سرمايه‌گذاران انگيزه قوي براي سرمايه‌گذاري در استان هرمزگان داشته باشند.

وي همچنين خواستار تدوين و ارائه طرحي براي فروش قانوني سوخت در سواحل و دريا شد و عنوان كرد: اگر بتوانيم وارد بازار فروش سوخت به شناورها در دريا شويم و سوخت‌رساني را انجام دهيم، ديگر فضايي براي قاچاق باقي نمي‌ماند.

استاندار هرمزگان خاطرنشان كرد: نياز است برنامه‌اي در اين راستا با مدنظر قرار دادن منافع ملي و محلي تدوين شود و در قالب سامانه تعریف‌شده‌ای بتوانيم از مشاركت مردم نيز استفاده كنيم و در اين صورت شرايط براي مبارزه با باندهاي اصلي قاچاق نيز فراهم خواهد شد و اين امر گام مهمي در راستاي اقتصاد مقاومتي است.

ارسال نظرات