رنگ سرخ، بو و طعم تند، ساقه پهن و کشیده و بوته درشت از جمله ویژگی های منحصر به فرد سیر بشاگرد است که کشت آن از مهر ماه شروع و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.
کد خبر: ۸۹۴۵۳۴۲
|
۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶
  
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان به نقل از بشاگرد نیوز، سیر سرخ بشاگرد یکی از بهترین محصولات کشاورزی این شهرستان است که به دلیل طعم و مزه خاص خود طرفداران فراوانی را در داخل و خارج از کشور به خود جذب کرده است.

رنگ سرخ، بو و طعم تند، ساقه پهن  و کشیده و بوته درشت از جمله ویژگی های منحصر به فرد سیر بشاگرد است.

نبود کارگاه های صنعتی فراوری این محصول و جاده ارتباطی مناسب جهت انتقال محصولات کشت شده از زمین های کشاورزی به سایر شهرستان ها از جمله مشکلات کشاورزان در کشت سیر است.

گفتنی است که کشت سیر در بشاگرد از مهر ماه آغاز و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.

ارسال نظرات