خبرهای داغ:
وقتی معاون اول رئیس جمهور بی‌مهابا حرف از نامقاوم بودن مساکن مهر می‌زند آیا به آن اندیشیده است که بی دلیل دل حدود ۱۰ تا دوازده میلیون ساکن این خانه‌ها را خالی می‌کند؟
کد خبر: ۸۹۵۱۳۸۰
|
۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۸

به گزارش خبرگزاری بسیج، قاسم جعفری عضو شورای مرکزی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در یادداشتی به موضوع حواشی زلزله غرب کشور پرداخت و نوشت: وقتی معاون اول رئیس جمهور بی‌مهابا حرف از نامقاوم بودن مساکن مهر می زند آیا به آن اندیشیده است که بی دلیل دل حدود 10 تا دوازده میلیون ساکن این خانه‌ها را خالی می‌کند؟ 

متن این یادداشت در ادامه آمده است:

« یکشنبه که سالروز شهادت امام رئوف بود مقدر آن بود که در مجلس یکی از دوستان دوران اسارت حاضر شوم. یکی از هم‌سنگران خاطره‌ای را یادآور شد. آن روزهای سخت دفاع که صدام بانی قتل و عام جوان های زیادی از دو ملت شده بود بسیاری از جوانان محب اهل بیت عراقی به جای ماندن در لشکر یزیدی بعثی‌ها هجرت را برگزیدند و به جبهه حسینیان پیوستند.

حاج سعید اهل کربلا که به عنوان مترجم و رزمنده تیپ 21 امام رضا (ع) را در عملیات خیبر همراهی کرده بود با دست تقدیر در کنار رزمندگان ایرانی اسیر شده بود. طبیعی بود که در اردوگاه خود را ایرانی معرفی کند؛ اما از دست قضا یکی از ماموران عراقی داخل اردوگاه هم محله‌ای او بود و در اولین برخورد او را شناسایی می‌کند. می‌گوید سعید تو عراقی و اهل کربلا هستی ما هم مدرسه‌ای بودیم؛ اما سعید راهی جز انکار نداشت.

سرباز عراقی می‌گوید من اشتباه نمی‌کنم پدر و مادرت و همه ایل و تبارت را می‌شناسم از سویی لهجه‌ات نیز داد می‌زند که عراقی هستی. این اصرار و انکار مدت‌ها طول می‌کشد و بالاخره مامور عراقی می‌گوید من که حقیقت را می‌دانم اما حال که نمی‌پذیری دیگر حرفی ندارم.

آن چه در این ماجرا مهم است وجود جوهر مردانگی و وجدان در آن مامور که این مساله را هرگز با همکاران یا فرماندهانش در میان نمی‌گذارد و به قول خودمانی هم محله‌ای خود را هرگز لو نمی‌دهد. و الا سرنوشت او مجازات قطعی اعدام بود.

جوانمردی همان چیزی است که امروز کم یاب است و گاه به دلیل عدم دسترسی دل آدمی برایش تنگ می‌شود. چقدر درست گفته است مولای مومنان که در دگرگونی حوادث جوهر مردان شناخته می‌شود. « فی تقلب الاحوال علم جواهر الرجال» رجزخوانی البته این روزها بسیار کم هزینه است اما فقط در چکاک شمشیرهاست که مرز میان مرد و نامرد معلوم می‌شود.

جهاد با مال و جان و آبرو در راه خدا مراتبی است که خیلی‌ها در مراحلی از آن رفوزه می‌شوند. البته امتحان یک دولت مرد با یک شهروند عادی متفاوت است. مدیریت هم مثل رانندگی است به همان میزان که در جاده کفی عریض و چند خطه و هوای مناسب و غیر لغزنده آسان است در جاده لغزنده و کم عرض و پرپیچ و خم و دارای فراز و نشیب سخت و دشوار است.

وقتی سیل و زلزله می‌آید می‌شود جوهره مدیریتی یک مدیر را فهمید. هم مردمی بودنش را و تدبیر و گره گشایی‌اش را در میدان عمل محک زد. وقتی مدیری عالی رتبه با همه تشریفات در منطقه آسیب دیده حاضر می‌شود و فی البداهه حرف از تخریب خانه‌های مهر می‌زند و در مقابل جلوه‌های زیبای نوع‌دوستی آحاد مردم را می‌بیند بر این شبه افکنی سوء استفاده سیاسی غصه می‌خورد.

یادمان باشد ما پیرو پیامبری هستیم که هرگز در پی استفاده از احساسات، عواطف و شرایط اجتماعی برای افزایش محبوبیت خویش برنیامد؛ همزمانی درگذشت فرزندش ابراهیم با خورشید گرفتگی افکار عمومی را بر آن داشت که باور کنند خورشید هم با رسول خدا غمگساری می‌کند؛ اما آن نبی خدا فرمود: خورشید و ماه برای مرگ کسی نمی‌گیرند؛ کسوف و خسوف دو پدیده طبیعی اند و اگر اتفاق افتاد باید نماز آیات بخوانید.

قران کریم می‌گوید: (یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُونُوا قَوَّامِینَ لِلَّهِ شُهَدَاءَ بِالْقِسْطِ ۖ وَلَا یَجْرِمَنَّکُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ عَلَىٰ أَلَّا تَعْدِلُوا ۚ اعْدِلُوا هُوَ أَقْرَبُ لِلتَّقْوَىٰ ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۚ إِنَّ اللَّهَ خَبِیرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ) المائدة 8] یعنی: «دشمنی با کسانی نباید باعث خروج شما از جاده انصاف شود». حاشیه سازی برای هیچکس بویژه دولت مردان سوار بر مرکب قدرت اصلا زیبنده نیست. امیر المومنین (ع) توصیه به سداد « مآل اندیش » می‌کردند. به عبارتی حرفشان آن بود که باید قبل از حرف زدن یا هر اقدامی آثار و تبعات ان را نیز سنجید. وقتی معاون اول رئیس جمهور بی‌مهابا حرف از نامقاوم بودن مساکن مهر می‌زند آیا به آن اندیشیده است که بی دلیل دل حدود 10 تا دوازده میلیون ساکن این خانه‌ها را خالی می‌کند؟!

به عنوان یک شهروند به مراجع ذیربط از جمله قوه قضائیه یا معاونت بازرسی دفتر مقام معظم رهبری پیشنهاد می‌کنم مساله را دقیق بررسی کنند اگر حرف ایشان درست است قبل از فاجعه، فکری به حال آن 12 میلیون بشود و اگر نادرست است اظهار کننده این مطالب را به شیوه قانونی و اخلاقی مامور به جبران خبط خویش کنند. خلاصه اگر آن خامه جوانمردی که ذره‌ای از آن در وجود سرباز تحت پرچم حزب بعث باعث شد از مرز مروت خارج نشود و باعث مرگ انسانی شریف نگردد، موجود است انتظار می‌رود که بروز و ظهورش را در گفتار و عمل خیلی‌ها ببینیم. تا همزمان با رفع آثار تخریبی زلزله طبیعی به همت همگانی ( نظام و ملت ) ترمیم جراحت‌های حاصله از زلزله اخلاق و سلب اعتماد از ارکان نظام را هم شاهد باشیم.»

ارسال نظرات
پر بیننده ها