شهردار تبریز در آیین بهره‌برداری از چهار طرح زیست‌محیطی، خدماتی و فرهنگی عون‌بن‌علی اظهار داشت: طرح ها و دستاوردهای ارزشمند عینالی، نمود برجسته تخصص، تلاش، همدلی و همکاری در مدیریت شهر است.
کد خبر: ۸۹۶۰۶۴۹
|
۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، با بیان اشاره به این‌که نمود تخصص و شایستگی در عینالی بارز است، گفت: روزگاری بود که هیچ‌کس باور نمی‌کرد که عینالی، حتی مناسب توسعه اولیه فضای سبز شود، اما نگرش تخصصی موجب شد این مجموعه با جنگل‌کاری‌های ارزشمند، به یکی از مقاصد گردشگری تبریز تبدیل شود.

وی اضافه کرد: از تمام عزیزانی که از بدو پروژه‌های عینالی همراه بوده‌اند قدردانی می‌کنم؛ این پروژه‌ها نمونه شاخص همکاری و همدلی با نگرش اصولی و تخصصی است.

شهین‌باهر با اشاره به این‌که با تمام توان، در پی افزایش سرانه فضای سبز در بافت‌های پُر شهری هستیم، ادامه داد: این مقاصد، ضرورت گردشگری شهر است و سعی می‌کنیم تا فرصت 2018، از تمام ظرفیت‌های فضای سبز شهر استفاده کنیم.

وی اظهار امیدواری کرد همدلی و اتحاد بر مدیریت عینالی، کماکان ادامه داشته و این قبیل پروژه‌های مهم تداوم داشته باشد.

شهردار تبریز با اشاره به این‌‌که فروردین سال آینده  با حضور چند تن از سران کشورها، شاهد جشن جهانی نوروز در تبریز خواهیم بود، افزود:  شهروندان میزبانان اصلی گردشگری تبریز 2018 هستند و نقش تعیین‌کننده در متن این رویداد بین‌المللی دارند.

شهین‌باهر تاکید کرد:  مزیت مهمی چون بازار تاریخی تبریز، نباید در ایام نوروز تعطیل باشد.

وی اظهار داشت: همه باید دست در دست هم دهیم و با مجموعه ای ‌از منابع گردشگری و مشارکت شهروندی، به استقبال میهمان برویم.

دریاچه ۵۴ هزار مترمکعبی داغ‌گلی، نگارخانه، پیاده‌راه ۴ کیلومتری و جنگل‌کاری ۲۰۰ هکتاری، چهار پروژه مهم سال‌های اخیر، در ارتفاعات عون‌بن‌علی تبریز است که این مجموعه را به یکی از کانون‌های مهم گردشگری شمال غرب کشور تبدیل کرده‌است.

ارسال نظرات