خبرهای داغ:
استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم:

روحانیون درد مردم را درک می‌کنند/تحریم‌های اقتصادی از دل فتنه 88 بیرون آمد

یکی از اساتید سطوح عالی حوزه گفت: مردم باید که بدانند حوزه علمیه قم به عنوان نماد دین و روحانیت به عنوان حاملان دین زیر سایه تربیت مرجعیت برای مردم دغدغه دارند و درد آنها را درک می‌کنند به همین علت به نمایندگی از مردم به صورت سالم و صمیمانه از مسؤولان می‌خواهند که به حاشیه نروند و مشکلات را رفع کنند.
کد خبر: ۸۹۷۲۰۱۳
|
۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین ولی‌الله لونی‌الیگودرزی امشب در تجمع خودجوش اساتید، طلاب و مردم قم به منظور حمایت از اصلاح اقتصادی و اقتصاد مقاومتی که با حضور آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در مسجد امیرالمومنین(ع) برگزار شد، با اشاره به اغتشاشات اخیر برخی از فتنه‌گران در برخی نقاط کشور اظهار کرد: دشمن مشکلات کشور را متوجه حوزه و دین دانسته و به دنبال این بود که انتقامی از حوزه و دین بگیرد اما نتوانست به نتیجه برسد.

وی با تاکید بر اینکه در فتنه 88 دشمن برای تضعیف نظام اسلامی فعالیت‌های بسیاری را دنبال کرد، اضافه کرد: رهبر انقلاب اسلامی موضوع آشتی ملی را و مرزبندی‌ها را مشخص کردند اما برخی به آشتی ملی رهبری تن ندادند به همین علت کشور هفت ماه درگیر مشکلات مختلف شد.

عضو هیأت رئیسه مجمع اساتید انقلابی حوزه علمیه قم با بیان اینکه تحریم‌های اقتصادی از دل فتنه 88 بیرون آمد، گفت: سکوت رضایت‌مند برخی از افراد بعد از انتخابات سال 88 نشان داد که می‌توان از داخل ظرفیتی را به نفع دشمن مدیریت کرد.

وی خاطرنشان کرد: اکنون که جبهه مقاومت در منطقه به پیروزی رسیده و حوزه شیعه توانسته به میدان وارد شود و با کمک اهل سنت در مقابل تکفیر ایستادگی کند، می‌توانستیم به ظرفیت‌های جدیدی برسیم اما حرکت فتنه از بیرون و درون، پیروزی جبهه مقاومت را به کام ملت تلخ کرد.

لونی با طرح این سوال که چرا مسؤولان جشنی برای مقاومت نگرفتند، مطرح کرد: خط فکری دشمن امروزه هدفمند و دارای راهبردهای عمیق کار شده است و در داخل نیز برخی با گرایش به بیرون و استکبار به دنبال هدایت جامعه به سمت اهداف دشمن هستند، برجام‌های آینده این هدف را درنظر گرفته چراکه در حوزه اقتصاد نیز به بیرون امید دارند، هر چند با تعامل با دیگر کشورها مشکلی نداریم اما با این عملکرد دشمن نمی‌توان به نتیجه رسید.

وی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی با استفاده از ظرفیت‌های داخلی توانسته در عرصه هسته‌ای، موشکی و سلول‌های بنیادی به نتایج مطلوبی برسد، عنوان کرد: در عرصه اقتصاد به صورت مستمر گزارش و آمار شنیده می‌شود اما این آمارها و گزارش‌ها با حقایق قابل مقایسه نیست.

این استاد برجسته حوزه علمیه قم ادامه داد: چرخش سانتریفیوژ همراه با چرخش چرخه اقتصاد شعار مطلوبی بود به همین علت سبب رأی جمع کردن شد اما اکنون وضعیت این دو چرخه به خوبی قابل مشاهده است.

وی خاطرنشان کرد: در عرصه هسته‌ای سکه و طلا را از ما گرفتند و چند پفک نمکی را به مسؤولان دادند اما باز هم رژیم صهیونیستی و غرب گفتند که می‌توانستیم همین اندازه نیز به ایران امتیاز ندهیم به همین علت برخی در میدان حضور یافته و گفتند که به پیروزی رسیده‌ایم درحالی که این امتیازات در مقابل داده‌های نظام اسلامی هیچ است.

لونی اضافه کرد: اکنون در فضایی هستیم که اگر عنایت رهبری، حضور مراجع تقلید و همراهی مردم نبود شاهد وضعیت مطلوبی در کشور نبودیم؛ انتظار از رئیس جمهور، قوه‌های مقننه و قضاییه و ارکان مختلف نظام این است که پشت سر رهبر انقلاب اسلامی برای رفع مشکلات اقتصادی حرکت کنند.

وی با تاکید بر اینکه همگان باید نسبت به ظرفیت‌های داخلی نگاهی ویژه داشته باشیم، گفت: همانطور که در عرصه‌های مختلف توانسته به پیروزی برسیم باید بتوانیم در عرصه اقتصادی و خودروسازی نیز به نتایج مورد نظر برسیم.

لونی از بی‌توجهی مسؤولان به اقتصاد درون‌گرا یاد کرد و ادامه داد: دولت باید به فرمایشات مراجع تقلید گوش دهد، در برخی از تجمع‌ها شعارها به مراجع و حوزه برگشت درحالی که تخریب روحانیت و حوزه به عنوان یک مجموعه موفق همیشه توسط دشمن دنبال می‌شود؛ طرح کردن آمارهای دروغین برای تخریب حوزه و فرافکنی یک موضوع جدی است چرا که برخی از آمار و ارقام را به بخش‌هایی اختصاص می‌دهند اما مبلغی که تحقق می‌یابد با مبلغ آماری تفاوت بسیار زیادی دارد.

وی با اشاره به اینکه دو سال گذشته در مدرسه فیضیه برای موضوع هسته‌ای تجمع کردیم، اضافه کرد: زمانی که مراجع و رهبری در حرکت پیشگام می‌شوند روحانیت و طلاب نیز جان خود را در این حرکت فدا می‌کنند.

لونی با تاکید بر اینکه مردم قم و کشور در راهپیمایی‌های علیه اغتشاشگران به شیوه مطلوبی به میدان آمد، اظهار کرد: مردم نشان دادند که با وجود گلایه اما از آرمان‌های خود کوتاه نمی‌آیند؛ از طرف دیگر نظام اسلامی غنی است و دانشمندان بزرگی داریم که می‌توانند کار را با محوریت افراد متدین در دست گیرند.

وی با بیان اینکه بدون اتکا به کشورهای دیگر انقلاب اسلامی را به نتیجه رسانده‌ایم، عنوان کرد: اتکا به ظرفیت داخلی یک مطالبه جدی است سران قوا و بدنه سه قوه باید دست به‌دست یکدیگر داده و برادرانه از یکدیگر حمایت کنند نه اینکه افراد شعار برادرانه بدهند و در عمل مسیر خود را دنبال کنند.

لونی خاطرنشان کرد: مردم در عرصه‌های لازم حضور پرشوری دارند و امیدواریم با عنایت رهبر انقلاب اسلامی محوریت‌های انقلاب اسلامی همچنان دنبال شود؛ دولت‌مردان و افرادی که به هر نحوی نقشی دارند باید به اقتصاد درونی جامعه توجه داشته باشند چراکه در حقیقت دشمن نمی‌تواند کاری برای نظام اسلامی انجام دهد .

این استاد سطوح عالی حوزه از پیروزی در جبهه مقاومت به‌عنوان یکی از دستاوردهای تکیه بر قدرت اسلام نام برد و ادامه داد: مردم باید که بدانند حوزه علمیه قم به عنوان نماد دین و روحانیت به عنوان حاملان دین زیر سایه تربیت مرجعیت برای مردم دغدغه دارند و درد مردم را درک می‌کنند به همین علت به نمایندگی از مردم به صورت سالم و صمیمانه از مسؤولان می‌خواهند که به حاشیه نروند و مشکلات را رفع کنند.

وی به فضاهای مجازی به عنوان یکی از مشکلات اصلی کشور نام برد و گفت: باید نسبت به استفاده از استعدادهای داخلی در این عرصه توجه کنیم؛ امروزه مرکز تبلیغ در اختیار خارجی‌هاست و فضای اینترنت کشور را به آن‌ها واگذار کرده و نتوانسته عملکرد مطلوبی در مدیریت این فضاها داشته باشیم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار