باحضور قائم مقام مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در زاهدان بیست و نهمین همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی به مدت سه روز در زاهدان برگزارشد
کد خبر: ۸۹۸۹۳۴۸
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان، آیت الله عباسعلی سلیمانی در مراسم آغاز بکار بیست و نهمین همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی در زاهدان اظهار داشت: اسلامی که به برکت موج بیداری اسلامی الگو گرفته از انقلاب اسلامی می‌رفت تا اروپا و آمریکا را فتح کند با اقدامات گروه‌های تکفیری راه اندازی شده از سوی استکبار و صهیونیست امروز به عنوان دینی خشن مطرح شده است.

امام جمعه زاهدان افزود: با اقدامات خشونت بار داعش امروز از شعار الله اکبر تصور قرار گرفتن اره بر گردن مسلمانان در اذهان شکل می‌گیرد و از پوشش حجاب زن مسلمان به معنی استتار برای انجام فعالیت‌های تروریستی برداشت می‌شود.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: جنایات گروه‌های تکفیری به اسم اسلام دل هر مسلمان را آزرده خاطر کرده است چرا که با این اقدامات از دین رافت و مهربانی تعبیری خشن در دنیا می‌شود.

آیت الله سلیمانی تصریح کرد: گروه‌های تکفیری از جمله داعش خود را منتسب به اسلام می‌دانند و با همین عنوان آدم کشی و قتل عام مسلمانان را انجام می‌دهند در حالی که امامان تشیع و تسنن به ویژه امام ابوحنیفه بر این عقیده هستند که چنانچه فردی حتی به ظاهر ادعای مسلمانی و اسلام را قبول کرده کسی نمی‌تواند چنین فردی را به اتهام کافر بودن به قتل برساند.

نماینده، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: گروه‌های تکفیری از کدام خارستان رویدند که اینگونه جنایت‌ها را بنام اسلام انجام می‌دهند و مسلمانان را تکفیر می‌کنند، بر اساس بیانات بزرگان دین اسلام همین که فردی زبانی بگوید مشرک نیستم حق نداریم مشرک قلمدادش کنیم.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان افزود: پیشینه تکفیر متاسفانه به خوارج مربوط می‌شود این فرقه دیوانه وار به تکفیر مخالفان خود پرداخته و مفهوم کفر را به داخل دایره اسلام آوردند.

امام جمعه زاهدان تاکید کرد: از نگاه امام ابوحنیفه تکفیر اهل قبله کار حرامی است و هرگز بین عمل و ایمان تطابق صد درصدی وجود ندارد.

آیت الله سلیمانی افزود: امام ابوحنیفه اهل تسامح در دین بود و معرف و اقرار به خداوند و رسول اکرم (ص) را ملاک ایمان قرار داد نه اینکه تفسیر در جوهر ایمان بیاورد.

امام جمعه مسجد مکی و مدیر حوزه علمیه دارالعلوم اهل سنت زاهدان نیز در این همایش گفت: میان شیعه و سنی فاصله‌ای احساس نمی‌شود و رابطه علمای تشیع و تسنن به ویژه در سیستان و بلوچستان بسیار خوب است.

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی افزود: وحدت میان امت اسلامی یک نیاز و ضرورت است و اختلاف ثمره‌ای جز خواری و بدبختی ندارد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در برقراری گفتمان میان مذاهب تشیع و تسنن به خوبی عمل کرده و وحدت حاکم بر کشور به الگویی برای سایر ملل تبدیل شده است.

امام جمعه مسجد خلفای خاش نیز در این همایش گفت: وحدت اسلامی و شکل گیری نهاد نمایندگی رهبری در استان‌ها از مهمترین دستاورد‌های انقلاب اسلامی است.

مولوی عبدالستار حسن زهی افزود: مردم شیعه و سنی ایران اسلامی در سایه قرآن و احادیث نبوی با اتحاد و همدلی توانسته اند در تمام مباحث به موفقیت‌های با ارزشی دست یابند.
ارسال نظرات