مدیرکل شیلات مازندران گفت: در حال حاضر 3 هزار و 18 مرکز آبزی‌پروری در استان مشغول فعالیت هستند که گردش ریالی تولیدات آبزیان طی سال‌جاری 3 هزار و 500 میلیارد ریال برآورد شده است.
کد خبر: ۹۰۰۰۵۸۴
|
۲۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۳
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، حسینعلی رستمی طی گفت‌وگویی اظهار کرد: استان مازندران به‌دلیل شرایط خاص اقلیمی، نيروي كارآمد و متخصص و آبزي‌پروران باتجربه و ماهر يكی از مناطق مستعد پرورش انواع ماهیان گرم آبی بوده و جايگاه ویژه‌ای در آبزی‌پروری كشور دارد.

تولید بیش از 58000 تن کپور ماهیان پرورشی در سال 96
وی با بیان اینکه تولید کپور ماهیان پرورشی در مازندران در یک دهه گذشته از رشد چشمگیری برخوردار بوده است، افزود: میزان تولید انواع کپور ماهیان از 22 هزار و 224 تن در سال 1387 به رقم 58 هزار و 348 تن طی سال‌جاری رسیده است که کسب مقام نخست در تولید کپور ماهیان در چند سال گذشته در سطح کشور این‌گونه محقق شده است.

مدیرکل شیلات مازندران منابع تولید کپور ماهیان پرورشی در استان مازندران را شامل آب‌بندان‌ها، مزارع پرورش ماهیان گرم آبی، پرورش ماهیان گرم آبی در پشت سدهای خاکی و پرورش متراکم کپور معمولی عنوان و اعلام کرد: بیشترین میزان تولید کپور ماهیان در 569 قطعه آب‌بندان به میزان 40 هزار و 328 تن صورت گرفت که این امر، مبین اهمیت و نقش اقتصادی (اشتغال و درآمد) مهم آب‌بندان‌ها علاوه بر تأثیرات زیست‌محیطی در استان است.

فعالیت 3018 مرکز آبزی‌پروری در مازندران
رستمی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی و هماهنگي به‌منظور بازسازی و مرمت آب‌بندان‌های بازسازی نشده استان با استفاده از تسهيلات ارزان‌قیمت (حدود 3 هزار و 900 هکتار)، استفاده از تکنولوژی‌های نوين آبزی‌پروری در مراکز گرم آبی (اجرای سیستم‌های مکانیزاسیون)، تولید محصولات رقابتی و باکیفیت و صادرات محور، توجه ویژه به بازار، فروش محصولات تولیدی با محوریت صادرات به خارج از استان و همچنین به سایر کشورها را از عوامل موثر در توسعه پايدار پرورش کپور ماهیان برشمرد.

مدیرکل شیلات مازندران در پایان گفت: در حال حاضر در 3 هزار و 18 مرکز آبزی‌پروری 4 هزار نفر آبزی‌پرور مشغول فعالیت هستند که گردش ریالی تولیدات آبزیان در این بخش طی سال‌جاری 3 هزار و 500 میلیارد ریال بوده است.
 
ارسال نظرات
پر بیننده ها