انجمن شیمی دانشگاه کالیفرنیا،ایالات متحده؛
خوردن غذاهایی که با دود زغال و یا در معرض دود هستند باعث فعل و انفعالاتی در بافت غذا شده و با آزاد کردن میکروبی که ناشی از پخته شدن در معرض دود است باعث به وجود آمدن انواع سرطان ها به ویژه سرطان مری می شوند.
کد خبر: ۹۰۰۷۵۹۶
|
۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۷

به گزارش خبرگزاری بسیج، به گفته" رابرت دارنیسکی" رییس انجمن شیمی دانشگاه کالیفرنیا خوردن غذاهایی که با دود زغال و یا در معرض دود هستند خیلی لذیذ و دلچسب هستند اما باعث فعل و انفعالاتی در بافت غذا شده و با آزاد کردن میکروبی که ناشی از پخته شدن در معرض دود است باعث به وجود آمدن انواع سرطان ها به ویژه سرطان  مری می شوند.

فرایند سیگار کشیدن و تماس دود آن با غذا نیز یکی از راه های تغییر بافت غذا بوده و متعاقبا باعث ایجاد سرطان نیز خواهد شد.

البته همه مواد غذایی که در معرض دود هستند مضر نیستند، اما می دانیم که اگر غذا بیش از حد در معرض دود قرار بگیرد موجب مبتلا شدن به سرطان می شود ، بنابراین  باید حتی الامکان آنها را حذف کنیم. فیلترهای هوایی زئولیت که در مخزن قرار می گیرند برای کاهش تولید آلودگی خودرو برای آلودگی های محیطی استفاده می شوند اما به جز سعی ما امکان کاهش سرطان های دودی میسر نخواهد بود.

منبع: خبرگزاری علم و فناوری

ارسال نظرات